Hvad er svaret på bordgåden?

Svar: Svaret på "Sidder ved en firbenet gåde" er "16 ben under bordet." Svaret på denne gåde er simpelt, lad mig forklare dig, hvad gåden siger ... Ved et firebenet bordgådesvar.

MenneskerNummerSamlede ben
Mor24
Datter24
Barnebarn12
mormor12

Hvor mange ben er der på bordets gåde?

Derfor er der i alt 16 ben under bordet, hvis vi lægger bordets fire ben til 12 ben. Så det rigtige svar på Ved en firbenet bordgåde eller hvor mange ben under bordgåden er 16 ben.

Hvor mange ben er der ved bordet?

Svaret på gåden er 10. Der er 4 bordben inkluderet i svaret, da gåden ikke spørger, hvor mange menneskeben der er under bordet. Gåden siger, at der er en bedstemor, to mødre, to døtre og et barnebarn ved bordet, men det står ikke, at der er seks personer.

Hvem opfandt det firbenede bord?

En firbenet bordprototype dukkede op i det gamle Egypten, men der blev den ikke brugt til at spise, men som et sted til opbevaring. Fire-bens bord til at sidde og spise, hvordan vi bruger det i dag, blev dog først skabt af romerne.

Hvor mange ben har 10 bord?

Ved første læsning ser det ud til, at der er seks personer, men i virkeligheden er der kun tre – derfor er der seks ben mere til i alt 10.

Kan et 3-benet bord vakle?

Det er umuligt for et trebenet bord at vakle. Borde med fire ben kan, og gør det ofte. Hvis de fire ben er ujævne, eller hvis gulvet ikke er fladt, vil bordet slingre – først hvilende på et sæt med tre ben og derefter vippe til et andet.

Hvor mange ben er der under bordet på Facebook?

Så hvor mange ben er der under det bord? Der er 10 ben under bordet i alt.

Hvorfor har et bord fire ben?

Vi laver ikke borde med et eller to ben, fordi de ville falde ned. Sæt mere end fire ujævne ben på et bord, og det kan slingre hver vej, og søger altid at hvile på tre ben. Med alt det potentiale for at slingre, hvorfor har de fleste borde fire eller flere ben? Svaret har at gøre med stabilitet.

Hvordan stabiliserer du et trebenet bord?

Hjørneblokke. Den bedste måde at stabilisere næsten ethvert bord på er at tilføje hjørneklodser til benene. Se under næsten ethvert brugerdefineret eller dyrt bord. Du vil se kantede blokke, der spænder over toppen af ​​benet diagonalt fra side til side, og omslutter benet under bordforklædet, som er et udhæng, der går rundt om bordet.