Hvilken størrelse skruenøgle skal jeg bruge for at fjerne et bilbatteri?

10 mm

Vælg en 10 mm (0,4 tommer) skruenøgle eller fatning, da de fleste bilbatterikabler har denne størrelse møtrik påsat. Grib en anden justerbar tang for også at holde bolthovedet på plads. Det lyder måske sjovt, men du vil også gerne have en hammer med.

Hvilken størrelse er batteriterminalbolte?

De fleste bilbatteriterminalstørrelser er i 11 mm og 13 mm for batteripolerne. De har 13 mm til terminalen på bolten.

Hvilke værktøjer skal jeg bruge for at udskifte batteripolerne?

Nødvendigt værktøj til dette bilbatteriterminalprojekt

  • Hacksav.
  • Tang.
  • Fatning/skraldesæt.
  • Stålbørste.
  • Skruenøgle sæt.

Hvilke værktøjer skal jeg bruge for at frakoble et bilbatteri?

De fleste, men ikke alle batteri-kabelklemmer har 10 millimeter bolte, så du skal sandsynligvis bruge en 10 millimeter åben skruenøgle for at afbryde kablerne. Et topnøglesæt, der inkluderer den samme størrelse fatning, vil også være nyttigt. I nogle tilfælde kan du klare dig med blot en justerbar gaffelnøgle.

Er alle batteriterminaler lige store?

Ja, bilbatteriterminaler har forskellige størrelser. Begge sideterminaler er ens, men toppostterminaler er ikke ens og ens. For toppostbatterier er de positive stolper mere omfattende og mere fremtrædende. Nogle mennesker kan strække den negative terminal af cellen og forbinde den på den positive post.

Hvornår skal du udskifte batteripolerne?

Terminalerne på batteriet i din bil holder normalt omkring 50.000 til 100.000 miles, før de skal udskiftes. Der er en række ting, der kan ske med en batteriterminal, som forhindrer den i at fungere korrekt.

Hvad sker der, hvis en skruenøgle rører ved begge batteripoler?

Så længe der ikke er dårlige brændemærker eller bobler på batteriet, og bilen stadig starter, har du det fint. Det eneste, der faktisk gik ned, var, at der var et komplet kredsløb, og det fik bare skruenøglen varm og tog sandsynligvis et par stykker metal ud. Du burde have det godt.

Hvordan ved jeg størrelsen på batteripolen?

Den mest almindelige batteripolstørrelse er 10 mm ringstørrelse, andre størrelser kan komme i 8, 11, 12 og 13 mm. De fleste bilbatteriterminalstørrelser er i 11 mm og 13 mm for batteripolerne. De har 13 mm til terminalen på bolten. Nissan bruger for eksempel 10 mm til batteripolerne og beslagene.

Hvilken batteriterminal tilslutter jeg først?

"Først positiv, så negativ. Når du frakobler kablerne fra det gamle batteri, skal du først afbryde det negative, derefter det positive. Tilslut det nye batteri i omvendt rækkefølge, positiv og så negativ."

Hvor meget koster det at skifte batterikabler?

Den gennemsnitlige pris for udskiftning af batterikabel er mellem $277 og $295. Arbejdsomkostninger anslås mellem $71 og $89, mens dele er prissat til $206. Dette interval inkluderer ikke skatter og afgifter og tager ikke hensyn til dit specifikke køretøj eller din unikke placering. Relaterede reparationer kan også være nødvendige.