Hvad sker der med Ray på ER?

Da den nyrenoverede skadestue åbnede igen, var personalet uvidende om hans ulykke. Det blev dog senere afsløret, at Ray var i live og var blevet transporteret til et andet hospital på tværs af byen. Da Neela besøgte ham, opdagede hun, at begge hans ben var blevet amputeret.

Kommer Neela og Ray sammen på skadestuen?

I sæson 13-afsnittet "I Don't" bliver Ray fuld ved Luka Kovač og Abby Lockharts bryllup efter et frustrerende møde med Neela. Neela er begejstret for at se Ray igen og accepterer til sidst en stilling på sit hospital, så hun kan være tæt på ham. Vi elsker, at han får pigen til sidst!

Hvad skete der med Abby og Luka på skadestuen?

I sidste ende beslutter både Abby og Luka, at det er tid til en ren start, og tager stille og roligt af sted for at tage stilling i Boston. Abby Lockharts sidste optræden som regulær serie var i sæson 15 episode 3 "The Book of Abby", da hun rejste sammen med Luka og hendes søn Joe for at bo i Boston.

Hvorfor hedder Neela Mayday?

I denne episode lærer vi, hvorfor Tony kalder Neela "Mayday"; det er navnet på hans yndlings Bond-pige. Mayday optræder i A View to a Kill fra 1985. Hun starter som en dårlig karakter og vender så om og redder verden.

Hvorfor dræbte du Lucy?

Hvorfor blev "ER"-karakteren Lucy dræbt? Skuespillerinden, der spillede Lucy, Kellie Martin, annoncerede for et par måneder siden, at hun ønskede at forlade NBC-hospitalets drama. (En sandsynlig grund: Hun er nygift, og hendes mand er på østkysten, mens "ER" er optaget i Californien.)

Hvorfor dræbte de Mark Greene på skadestuen?

Dr. Mark Greene blev skrevet ud af serien, fordi skuespilleren Anthony Edwards havde besluttet, at han ville videre til andre muligheder.

Bliver Luka og Abby gift på skadestuen?

Abby Lockhart (gift navn Kovač) er en fiktiv læge i tv-serien ER….Denne artikel beskriver et værk eller et element af fiktion i en primært in-univers stil.

Abby Lockhart
ÆgtefælleLuka Kovač (mand) Richard Lockhart (eks-mand)

Hvem gifter John Carter sig med på skadestuen?

Makemba Likasu

Hvem er far til Chens baby på skadestuen?

Sygeplejerske Frank Bacon

Hvordan døde Luka på skadestuen?

Mens han var ude en morgen, skete et bombardement, og hans lejlighedsbygning blev ramt af en mortergranat. Hans spæde søn døde øjeblikkeligt. Hans kone og datter døde et par timer senere...

Luka Kovač
Portrætteret afGoran Visnjic
Varighed1999–2008
Information i universet
KønHan

Hvordan dør Dr. Pratt på skadestuen?

Død og 15. sæson Han døde i sæson 15-premieren, "Life After Death", af skader pådraget i eksplosionen. Dr. Morris forsøgte at redde ham, men Pratt kunne desværre ikke klare det. Det blev yderligere afsløret i episoden, at Pratt ville modtage et tilbud om at blive den nye chef for ER.

Hvilken episode bliver John Carter stukket?

Vær stadig mit hjerte

Hvilken episode dør Dr Greene på skadestuen?

På stranden

Hvilken sang blev spillet, da Carter blev stukket på ER?

Han træder ind i et mørklagt rum, og til den ildevarslende, dunkende electronica-lyd af Lo Fidelity Allstars' "Battleflag" bliver han stukket bagfra i lænden af ​​Paul (David Krumholtz), en vildfaren patient, der har sneget sig ud af et skyggefuldt hjørne.

Hvem skrev ER-temasangen?

James Newton Howard

Hvem var den længst kørende karakter på ER?

Laura Innes

Hvem ender Luka med på skadestuen?

En dag begyndte Luka og Abby at sove sammen igen og gik så tilbage til dating. De var et lykkeligt par, Abby blev gravid og Luka friede til hende, men hun gav ham ikke noget svar. Et skyderi på hospitalet forårsagede tidlig fødsel, Abby fødte Josip, og endelig et par måneder efter, at hun og Kovac blev gift.

Kysser Marinette med Luka?

Og det, at Marinette kysser Luka på læberne, men hun kysser Adrien på kinden, skræmmer mig! Cat noir, som er adrien, bringer mariehøne/marinette blomster, råd og så meget støtte, når hun har brug for det.