Hvad dræbte Anya Stroud?

Anya døde, da James var 6, og spillere kan besøge hendes grav i det fjerde spil. Hvordan hun døde er ikke afsløret, men en samtale mellem Dom og Jinn i Gears 5 antyder stærkt, at Anyas død skyldtes komplikationer fra forsøget på at få et andet barn.

Hvad skete der med Marcus i Gears of War 4?

I Gears of War 4 har Marcus Fenix ​​slået sig ned efter afslutningen på krigen med Locust. I de sidste 25 år har han formået at opbygge et liv i fred væk fra konflikter, stifte familie med Anya og arbejdet på at opdrage spillets nye hovedperson JD.

Hvorfor er Myrrah menneskelig?

Myrrah var barn af en Imulsion-minearbejder og født med en genetisk immunitet over for de dårlige virkninger af Imulsion. Hun blev bragt til New Hope Research Facility som et emne for at behandle andre børn af Imulsion-minearbejdere inficeret med Rustlung, ledet af Dr. Niles Samson.

Dør Marcus i Gears 5?

Dør Marcus i Gears 5? Nogle troede bestemt, at Marcus ville dø i begivenhederne i Gears of War 4, og jeg troede, at der var en mulighed for, at han kunne dø under dette spil. I stedet lever Marcus dog i bedste velgående, men sørger muligvis, afhængigt af om du valgte at redde Del eller J.D.

Er KAD og JD relateret?

9 Irriterende: Kait & JD Som søn af Marcus Fenix ​​gled JD naturligt ind i rollen som hovedperson i spillets historie, men det blev klart, at fortællingen om disse nye Gears-spil til sidst ville fokusere på Kait. Plus, det valg, spillerne skal træffe i slutningen af ​​Gears 5, ændrer virkelig tingene mellem dem

Hvilket system solgte mest?

Bedst sælgende spilkonsoller

PlatformFirmaEnheder solgt
PlayStationSony102,49 mio
WiiNintendo101,63 mio
Playstation 3Sony87,4 mio
Xbox 360Microsoft84 mio

Har Xbox 360 solgt mere end PS3?

Over tid steg Sonys underpræsterende konsol i salg globalt. Faktisk kan krigen mellem PS3-behemoth og selvdestruerende Xbox 360 have været tættere, end den først så ud. I marts 2017 havde PS3 flyttet 87,4 millioner enheder, hvilket oversteg den endelige optagne Xbox 360-tal på 84 millioner i 2014