Hvordan bruger jeg mit Sheetz-kort ved benzinpumpen?

Kan jeg bruge et Sheetz-gavekort ved benzinpumpen? Det kan du sikkert. Hvis du opdager, at du har problemer med at indløse ved pumpen, skal du medbringe gavekortet i en Sheetz-butik og bede kassereren om at swipe det ved kassen.

Kan du betale for gas med Sheetz app?

Med applikationer som Wallet, Passbook osv. En Sheetz-app, der indeholder funktioner til at gemme dit betalingskort på en konto og binde til Sheetz-belønningskortet, så du også kan bestille din mad, før du kommer til butikken. Har en separat linje til 'on-line' ordreafhentning.

Får du Sheetz-point for gas?

Glem ikke at swipe ved hvert køb for at få din Sheetz Freak på! *Der kan ikke optjenes point på brændstof, cigaretter, tobak, lotteri, halv-gallon og gallon mælk, finansielle kort og Sheetz-gavekort.

Kan jeg bruge Sheetz-appen ved pumpen?

Brug dette til at betale ved pumpen i stedet for at få dit kort ud af din pung eller jage dit debet-/kreditkort og bonuskort. En Sheetz-app, der indeholder funktioner til at gemme dit betalingskort på en konto og binde til Sheetz-belønningskortet, så du også kan bestille din mad, før du kommer til butikken.

Kan jeg scanne mit Sheetz-kort ved pumpen?

Sæt kortscannere på pumperne, som de gør i dagligvarebutikker, så du kan bruge sheetz-kortet på din nøglering og ikke har det store kort i din pung.

Hvordan bliver man en freak på Sheetz?

Kunder begynder at tjene overraskende freebies, når de når Friend-niveau med 1.000 point. Medlemmer, der når op på 2.500, bliver stemplet som Freaks og modtager flere belønninger og tilbud, ud over invitationer til særlige begivenheder, chancer for at prøve nye freebies og chancen for at tjene Sheetz swag.

Hvordan bliver man en Sheetz-freak?

Hvordan bruger jeg mine Weis-gasbelønninger hos Sheetz?

Programmet giver Weis Club-medlemmer mulighed for at optjene gasbelønninger på deres dagligvarekøb og derefter indløse gasrabatter på Sheetz-lokationer. For at indløse deres gasbelønninger hos Sheetz, skal Weis Club-kunder og nye tilmeldinger hente et nyt Weis Preferred Shoppers Club-kort, som er tilgængeligt i enhver Weis Markets butik.

Hvordan bruger jeg mine Sheetz-point?

Du kan indløse Pointz ved at vælge varer fra en liste på vores mobilapp eller websted eller indløse i butikken til en springvandsdrink, selvbetjent Sheetz Bros. Coffeez®-drik eller vælg Shweetz®-bageri. Får jeg stadig mine 3 cents i rabat på hverdagsgas? Helt!

Hvordan bruger jeg mine Weis Gas Rewards hos Sheetz?

Hvad gør et Sheetz-kort?

Nyt loyalitetskort giver Sheetz-kunder mulighed for at samle point med hvert svirp af deres MySheetz-kort. Point kan også indløses på den nye Sheetz-app, der er tilgængelig på Apple- og Android-enheder. Appen inkluderer en nydesignet grænseflade, der giver kunderne mulighed for at bruge mobilbetaling, bestille online og se ernæringsoplysninger.

Hvad får Sheetz-freaken dig?

Sheetz freak Registration kommer med tilpassede belønninger, eksklusive tilbud, fødselsdagstilbud og begivenheder, hvor medlemmer kan optjene dobbeltpoint. Kunder begynder at tjene overraskende freebies, når de når Friend-niveau med 1.000 point.

Hvad kan jeg bruge mine Sheetz-point til?

Accepterer alle Sheetz Weis benzinpoint?

Du kan bruge din opsparing på Weis Gas N' Go stationer og på deltagende Sheetz og Manleys stationer. Du kan bruge dit New Preferred Shoppers Club Card ved pumpen til at indløse dine Gas Rewards-point.

Hvad kan jeg bruge mine Weis-point til?

Når de optjener 100 point, kan de modtage følgende rabatter: 10 cent-per-gallon rabat på Weis Gas' N Go brændstofcentre og deltagende Sheetz, Mirabito, High's og Carroll Motor Fuels lokationer. 19-cent-per-pund bananer. 39 cents for et 20-ounce brød Weis Quality Sandwich Bread.

Hvordan får du et ven-niveau på Sheetz?

Hvad får du for at være en Sheetz-freak?

Få 5 Pointz for hver dollar brugt i butikken*. Rack'em up, og begynd derefter at indløse. Når du når 250 Pointz, kan du få en Fountain-drink, selvbetjent Sheetz Bros. Coffeez®-drink, Shweetz®-donut eller almindelig småkage.

Hvordan får du et freak-niveau på Sheetz?

Hvordan aktiverer jeg mit Sheetz VIP-kort?

For at registrere et Sheetz-kort skal du gå til Sheetz.com og klikke på linket Kort, der er placeret i den øverste højre del af siden. Klik derefter på Login, og indtast dine Sheetz-legitimationsoplysninger. Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Tilmeld dig nederst på siden.

Har Weis gaspunkter?

Er der begrænsninger på Gas Rewards-programmet? Gælder 30/12/18- Selvom du kan optjene et ubegrænset antal Weis Rewards Points, kan du kun indløse 1.000 point ($1,00 pr. gallon) ad gangen. Der er en grænse på 20 gallons pr. transaktion, når du indløser dine Weis Rewards-point.