Hvad er SumUp på mit kontoudtog?

En betaling, der vises som SumUp på dit kontoudtog, betyder, at du har betalt en person, der bruger en af ​​vores kortlæsere. På erklæringen skal den også vise navnet på den pågældende købmand.

Hvad er NECS på mit kontoudtog?

Definitioner. NECS. Kunde. National Electronic Clearing Service-system indført af Reserve Bank of India (RBI) til elektronisk pengeoverførsel inden for Indien. Formålet med systemet er at lette centraliseret behandling af gentagne betalings- og massebetalingsinstruktioner.

Kan du få ting fjernet fra dit kontoudtog?

Nej. Selvom kontoen er din, udstedes kontoudtoget fra banken, og du kan ikke ændre eller skjule transaktioner på kontoudtoget. Det kan du, hvis du downloader det til en redigerbar pdf eller excel. Banken vil dog ikke fjerne noget fra en opgørelse.

Kan en PoS-transaktion spores?

"Hver korttransaktion med PoS'en afgiver normalt en "optagelse", populært kaldet "Alert", med beskrivelsen af ​​den handlende, som kan bruges til at spore klager. ”I tilfældet med PoS er der et ansigt bag hver enhed, på trods af at den er registreret med en virksomheds navn og konto.

Hvad betyder IBP på et kontoudtog?

Branchebetalingsoverførsel

Kan kortlæsere hackes?

Chip-kreditkort kan på en måde "hackes". Hvis en tyv indsætter en "skimming"-enhed i en kreditkortterminal, kan de kopiere data fra dit kreditkort og senere lave en kopi af kortet. Skimmere kan dog kun kopiere data fra dit korts magnetstribe, ikke dets chip, som er meget mere krypteret.

Hvordan fungerer POS-maskiner?

Transaktionsflow for POS-maskine: Kunden swiper kredit-/betalingskortet. Kunden indtaster derefter PIN-koden og starter transaktionen for nævnte beløb. Efter at oplysningerne er bekræftet, reduceres det nævnte beløb fra kundens bankkonto og overføres til forretningens konto.

Hvad er Visa POS-debet?

En POS- eller "Point of Sale"-transaktion er et køb foretaget med dit Visa-debetkort, og du skal indtaste din PIN-kode på et tastatur. POS-transaktioner overføres til din konto med det samme. På dit kontoudtog vil en POS-transaktion vise beløbet og adressen (og nogle gange) navnet på forhandleren.