Hvilken af ​​følgende sætninger er korrekt tegnet Jeg har taget noter?

Svar. Her er den korrekte tegnsætning af den givne sætning: Jeg har taget notater til din bog; dog har jeg stadig spørgsmål. Ordet 'dog' er et konjunktivt adverbium, der er nødvendigt for at forbinde to uafhængige klausuler til en sammensat sætning.

Hvilken af ​​følgende sætninger er korrekt præget af John annonceret?

Svar: John meddelte: "Biblioteket lukker om fem minutter." er det rigtige svar.

Hvilken sætning er korrekt skrevet med stort og punkteret, når du er færdig med at spise rydde din plads?

Svar - Når du er færdig med at spise, ryd din plads. — Sætningen begynder med et stort bogstav, og så kommer der ikke et stort bogstav mere i sætningen, medmindre det ord er et egennavn. — En sætning slutter med punktum.

Hvilken sætning er korrekt skrevet med stort og punkteret skal aldrig få sit eget værelse, hvis hun ikke kan holde det rent?

Svar. "Hun får aldrig sit eget værelse, hvis hun ikke kan holde det rent". Denne sætning er korrekt "skrevet med stort bogstav og punktum". Sætningen begynder med pronomenet- Hun, som skrives med stort.

Hvilken sætning er korrekt skrevet med stort og punktum Jeg så Mike løbe som vinden?

Jeg så Mike løbe som vinden, denne sætning er korrekt skrevet med stort bogstav og tegnsætning. Sætningen begynder med pronomenet – I, som skrives med stort. Så, navn – Mike-M står med stort, og i slutningen af ​​sætningen er der et punktum. Alle de andre sætninger er ikke punkteret korrekt.

Hvilken sætning står med stort bogstav Jeg har handlet tøj fra Old Navy på butikkens hjemmeside?

Den korrekte sætning med stort bogstav er mulighed 3. Jeg har shoppet tøj fra Old Navy på butikkens hjemmeside. Jeg herinde brugte som promuom og også den gamle flåde er et navn på en institution eller butik, så det er et navneord. Disse to vil derfor være med store bogstaver.

Skal jeg skrive navnet på et dokument med stort?

Sæt stort bogstav i det første ord i et dokument og det første ord efter et punktum. Regel 2. Sæt egennavne med store bogstaver – og adjektiver afledt af egennavne. Med tidens gang har nogle ord, der oprindeligt er afledt af egennavne, fået deres eget liv og autoritet og kræver ikke længere brug af store bogstaver.

Er M hovedstad på månen?

"Navnet på Jordens eneste naturlige satellit er 'Månen' - det er et egennavn, så det staves med stort 'M'. "End of story," sagde Neal til Space.com. Hvis organisationer hævder at følge det engelske sprog, har Månen altid et stort 'M', tilføjede han.