Hvor mange niveauer er i gang?

Grundlæggende er niveauer rygraden i Run Series. Der er 50 niveauer i Run 1, 62 niveauer i Run 2 og 309 spilbare niveauer i Run 3.

Hvad er verdensrekorden for Run 2?

Verdens bedste for mænd er 7:58,61 sat af kenyaneren Daniel Komen i Hechtel, Belgien den 19. juli 1997. Kvindernes rekord er 8:58.58, sat af etiopiske Meseret Defar i Bruxelles, Belgien den 14. september 2007.

Hvad er det sidste niveau af løb 3?

Introduktion. Dette er niveau 65 i hovedtunnelen i kørsel 3.

Hvad laver engle i løb 3?

Englen er en karakter i Run 3, og er en ingeniør, som tidligere var ansat på "Fabrikken". Han betragter sig selv som en helt, men han nedgør konstant alle, han møder, og fornærmer deres beslutninger, deres kompetencer og/eller deres udseende.

Hvad laver barnet i løb 3?

Barnets lette vægt, kombineret med hans ballon, gør det muligt for ham at løbe på smuldrende fliser uden at løsne dem. Barnet har en gennemsnitshastighed på 10m/s. Han har også lav manøvreevne, hvilket nogle gange gør det svært for ham at bevæge sig fra side til side.

Hvor mange niveauer er der i Box Storage i Run 3?

elleve niveauer

Hvordan slår du kassen i opbevaringsområdet, del 7?

Den nemmeste måde er at lave et hop, slå det og bare kontrollere dit fald, og du kan nemt lande på det. Det næste hit er det hårdeste. Du skal tælle din timing korrekt, ellers vil du gå glip af boksen. Endnu værre, boksen vil vende tilbage til sin oprindelige plads, efter du har genskabt.

Hvor mange niveauer er der i laveffekttunnelkørsel 3?

Low-Power Tunnel er en sidetunnel, der forgrener sig fra Main Tunnel, på niveau 28, set fra niveau 27. Den består af femogtyve niveauer og var den første tunnel, der introducerede og gjorde brug af gameplay-mekanikkens mørke.

Hvor mange niveauer er der i D-tunnelløb 3?

Tunnelen består af fjorten niveauer med varierende sværhedsgrad.

Hvor mange niveauer er der i M Tunnel Run 3?

fem niveauer