Hvordan bruger jeg VTF spraykonverter?

Det er nemt at bruge online-konverteren.

  1. Gå til hjemmesiden: sprays.tk.
  2. Klik på knappen "Vælg fil" og upload et billede efter eget valg.
  3. Når filen er blevet uploadet, skal du klikke på "Konverter" og derefter klikke på "Gem som VTF"

Hvorfor kan jeg ikke se sprays i TF2?

Der er en mulighed i menuen Indstillinger, Multiplayer-fanen, der har et afkrydsningsfelt for at deaktivere sprays. Marker for at se, at boksen ikke er markeret. Gå ind i dine muligheder, og jeg tror, ​​det er under 'Avanceret' i multiplayer-fanen og indstil din decal-grænse til 200 eller noget der omkring.

Hvordan importerer du en spray i L4D2?

I L4D2 skal du gå til Options > Multiplayer og derefter klikke på "Import Spray". Find derefter den mappe, du oprettede tidligere med dine sprays, dobbeltklik på den, find den spray, du leder efter, og vælg den. Der har du det, nu kan du sprøjte det i spillet.

Hvordan bruger du spraymaling i TF2?

1 svar

  1. Få et spraybillede. Du kan downloade og installere en forudlavet, eller oprette din egen ved at konvertere et billede til VTF-format.
  2. Få sprays tændt i multiplayer-mulighederne.
  3. Spil på en server, der har sprays aktiveret.
  4. Tryk på Spray-tasten (standard T ), mens du peger på et gyldigt mål.

Hvilken størrelse skal en TF2 Spray have?

512 kb

Hvordan fikser jeg min TF2 spray?

Giv spray et unikt navn (hvis du allerede har importeret, omdøb spray eller slet spraymapper) Sørg for, at sprayfilstørrelsen er under 512 kb (tjek egenskaberne for VTF-filen for at se størrelsen) Brug 512×512 opløsning eller lavere (1020×1024 er muligt med en online konverter[mishcatt.github.io])

Hvor stiller jeg TF2-sprays?

VTF også i: (din dir)\Steam\steamapps\common\team fortress 2\tf\materials\VGUI\logos\UI. I spillet skal du gå til mulighederne og klikke på importer sprayen og søge efter den i \logos-mappen (ikke UI-mappen!) og valider. (dette vil oprette en VMT-fil nær din VTF)

Hvordan importerer du spray i GMod?

Klik på "Indstillinger" i hovedmenuen, og vælg derefter fanen "Multiplayer". Klik på knappen "Importer spray". Brug derefter filbrowseren til at finde den fil, du oprettede tidligere med Paint. Klik på "OK" for at afslutte importen af ​​din spray til GMod.

Hvorfor kan jeg ikke se min spray i GMod?

På dit Source Engine-spil skal du gå til dine indstillinger og finde en fane kaldet Multiplayer. Her burde der være en spray allerede der. Hvis der ikke er en, skal du tilføje en. For at tilføje en, skal du klikke på import spray.

Hvordan laver du en GIF til din tf2-spray?

Det er nemt, åbn GIF'en med Photoshop, og gem derefter alle lagene for at adskille filer ved hjælp af fil > scripts > gem lag til filer. Du kan derefter redigere dine rammer for at rette størrelser og ting. Importer derefter alle billederne i VTFEdit og gem dem i din tf/materials/vgui/logos-mappe.

Hvordan aktiverer jeg sprays i tf2-konsollen?

For at aktivere sprays skal den første sættes til 0. Den anden indstiller, hvor mange runder sprays er synlige for. Standarden er 2, og hvis den er indstillet til nul, vises sprays slet ikke, selvom den første kommando aktiverer dem.

Virker spray stadig i TF2?

Sprays er deaktiveret på ventilservere, men du vil nogle gange se dem, hvis din klient allerede har downloadet dem på en sprayaktiveret community-server. Ja, det er sandt.

Hvordan laver du en GIF til din TF2-spray?

Den nemmeste mulighed for de fleste mennesker at generere den er at:

  1. Åbn TF2 og gå ned til Indstillinger > Multiplayer.
  2. Klik på "Importer spray"
  3. Naviger til VTF-filen og importer den.

Hvad er Vtf fil?

Valve Texture Format (VTF) er det proprietære teksturformat, der bruges af kildemotoren. VTF-filer refereres generelt i et materiale i stedet for at blive tilgået direkte, hvilket tillader genbrug på forskellige måder.