Kan jeg sende mine gamle Uggs og få nye?

UGG® begrænset garanti. Alle garantikrav, der sendes til UGG, og som er længere end et år fra købsdatoen, vil blive vurderet fra sag til sag. Bemærk venligst, at UGG kan tilbyde ombytning eller kredit, men udfører ikke reparationer.

Hvordan returnerer jeg beskadigede Uggs?

Vi tager gerne imod returneringer fra kunder, der har købt deres UGG®-produkt fra en anden forhandler end www.ugg.com eller UGG® callcenter. Vi behandler din returnering for en ombytning eller en webstedskredit. Vi tilbyder ikke refusion for produkter, der ikke er købt direkte hos os. Varerne skal være i ny og ubrugt stand.

Kan jeg returnere Uggs til ugg butik?

Hvis du har brug for at returnere en vare købt i en UGG® detailbutik, skal du returnere til den butik, hvor købet blev foretaget. Hvis du ikke kan nå butikken, eller butikken ikke kan hjælpe dig, bedes du kontakte vores kundeservice, som med glæde vil se, om de kan hjælpe dig yderligere.

Hvor lang tid tager det at returnere ugg?

fem dage

Strækker UGG'er sig?

Alt ægte fåreskind strækker sig, så hvis dine UGGs er konstrueret af fåreskind (hvilket alle autentiske UGGs burde være), kan du forvente, at dine støvler strækker sig over tid. Det er netop derfor, du skal sikre dig, at dine UGGs er lun og hyggelige, når du først prøver dem, da de vil strække sig omkring en halv størrelse over tid.

Kan jeg bytte UGG'er i butikken?

UGG kan ikke tilbyde ombytning via vores online butik. Hvis en ombytning er påkrævet, bedes du besøge din nærmeste UGG konceptbutik. Vi kan ikke acceptere ombytning til Outlet-butikker. Alternativt kan du returnere din vare for at få pengene tilbage og afgive en ny ordre til den korrekte størrelse og/eller farve.

Kan jeg returnere UGG'er til Nordstrom uden en kvittering?

Hvis du har mistet din kvittering, skal du ikke bekymre dig, du kan stadig vende tilbage uden en. Hvis du returnerer en vare uden kvittering, vil Nordstrom slå købet op i deres system, men kan bede om flere oplysninger for at finde dit køb.

Hvordan kan du rense UGG'er?

ugg renere og balsam

  1. Børst forsigtigt overfladen for at fjerne snavs.
  2. Fugt overfladen med en ren, fugtig svamp.
  3. Fyld støvlerne med papirhåndklæder for at bevare formen.
  4. Lad støvlerne tørre naturligt i 24 timer i et køligt, ventileret område.
  5. Når den er tør, skal du bruge ruskindsbørste og børste i en enkelt retning for at genoprette det originale udseende.

Bliver UGG'er ødelagt i sneen?

Klassiske UGG'er er ikke vandtætte, så de bliver ødelagte. Dine UGG'er vil dybest set suge i sneen, hvilket får dine fødder til ikke kun at blive våde, men dine støvler bliver mere som svampe end beskyttende fodtøj. De vil også efterlade pletmærker, da de ikke er egnet til sne.

Bliver mine UGG'er ødelagt af regn?

Bliver Ugg-støvler ødelagt af regn? Det er lidt ironisk, at Uggs er vinterfodtøj, men ikke godt i sne eller regn. Hvis dine Uggs bliver gennemblødte, skal du tørre dem grundigt og derefter følge instruktionerne for rengøring og vandtætning ovenfor. Ellers er der en mulighed for, at de kan blive beskadiget.

Skal UGG'er bæres med sokker?

Det er et af de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til UGG-støvler: skal UGGs bæres med eller uden sokker? Sandheden er, at rigtige UGG-støvler (lavet af ægte australsk fåreskind) aldrig bør bæres med sokker, og det er der god grund til. Det betyder, at du ikke bærer sokker med dine ægte, australsk fremstillede UGG'er.