Hvordan annullerer jeg min være fræk betaling?

1] Hvis du gjorde det fra hjemmesiden, skal du gå til din konto > Premium-medlemskab og derefter annullere abonnementet. Du bliver dog nødt til at gøre det tre dage før næste faktureringsperiode, ellers bliver du debiteret igen. Det er den bedste måde at annullere gentagen fakturering fra BeNaughty.

Hvordan sletter jeg min være fræk konto på Iphone?

Hvordan sletter man en Benaughty-konto?

  1. 1 Gå til benaughty.com og log ind på din konto (indtast din e-mail/tlf.nr. + adgangskode)
  2. 2 Klik på dit billede i øverste højre hjørne.
  3. 3 Vælg 'Mine indstillinger' i menuen.
  4. 4 Rul ned til bunden og se efter 'Fjern konto'
  5. 5 Indtast din adgangskode, og fortsæt.

Hvordan sletter jeg være fræk?

Sådan sletter du Benaughty-konto

  1. Gå til følgende url www.Benaughty.com og log ind på din konto.
  2. Når du er logget ind på din konto, skal du klikke på dit PROFILBILLEDE, som du får vist øverst til højre, og en rullemenu vises.
  3. Klik på MINE INDSTILLINGER i rullemenuen.
  4. Rul ned til bunden af ​​siden og klik på FJERN KONTO-linket.

Er BeNaughty fuld af bots?

BeNaughty er et fup-pakket site og bots-paradis. Nu prøver jeg at fjerne min profil derfra, men det er ikke så nemt, som det burde være. Hej! De beskeder, du har fået, er blot flirt-casts, isbrydere eller automatiske svar, vi har på siden, men de er fra rigtige medlemmer.

HVOR MEGET KAN være frækt?

Du kan tilmelde dig BeNaughty i én, to eller seks måneder ad gangen. Mens et enkelt måneds medlemskab er $27,01, er prisen pr. måned mere end halveret, når du får et seks måneders medlemskab, hvilket svarer til $12,24/måned. Hvis du ønsker at gå mellem disse spænd, er et tre-måneders medlemskab $15,15/måned.

Hvordan afmelder jeg mig fra Naughty date?

Sådan annullerer du BE NAUGHTY – voksen afslappet date Abonnement på din Android-enhed

  1. Åbn først Google Play Butik.
  2. Klik på menuen, og gå derefter til "Abonnementer".
  3. Vælg BE FRÆK – voksen afslappet date-abonnement, du ønsker at annullere, og tryk på "Annuller abonnement".
  4. Afslut som anvist.

Er DateYou com falsk?

DateYou er en lovlig datingside. Det er registreret i USA som en online datingside.

Skal du betale for BeNaughty?

Hvad er BeNaughty? BeNaughty lover flirtende singler, casual dating og nærliggende "hot girls" i chatrum eller på tværs af landet i forskellige byer. Registrering er let, og du kan begynde at browse inden for få minutter efter at have oprettet en gratis konto, efter at have bekræftet din e-mailadresse.

Er det at være fræk pengene værd?

Hvorfor BeNaughty ikke er sådan et fantastisk websted, ikke veletableret, og bestemt ikke det værd sammenlignet med dem med et mere blomstrende voksenfællesskab. Det faktum, at siden tilbyder matchende par, og alligevel ikke har et par-søgefilter, virker på en måde selvudslettende.

Er DateYou com fuld af bots?

Det er en fupside, der får folk til at betale penge for at købe mønter. Du bruger derefter mønterne til at sende beskeder. Hvorfor ikke tale eller skrive i en telefon.

Kan man stole på at være fræk?

Ja, BeNaughty er en lovlig tilslutningsside.

Er DateYou en falsk datingside?

DateYou giver dig 100 "mønter" til at starte med, men de holder ikke længe i betragtning af, at det koster 50 af dem at sende en besked. DateYou er en lovlig datingside. Det er registreret i USA som en online datingside.

Er Dateyou com falsk?

dateyou.com er en fidus. Kvinderne på siden er enten ansat eller modtager betaling fra at lade mænd købe mønter.

Er Cupid com en legitim hjemmeside?

Er Cupid.com lovlig? Cupid.com ejes af et legitimt firma med juridiske rettigheder til at drive et datingwebsted. Siden har også eksisteret siden 2002, hvilket beviser sin legitimitet.

Er eHarmony virkelig det værd?

Ja, de fleste brugere siger, at eharmony er prisen værd. eharmony har længe haft ry for at have succes med at matche mennesker til lange, lykkelige forhold og ægteskaber med en meget lav skilsmisserate. Akkrediteret og i erhvervslivet siden 2001, eharmony har en A+-rating hos Better Business Bureau.