Hvordan slår jeg aldersbegrænsning fra på Blizzard?

Log ind på din Blizzard-konto. Klik på Kontooplysninger, og vælg derefter Forældrekontrol. Vælg Administrer forældrekontrol.

Kan du ændre din alder på Blizzard?

For selve Blizzard-kontoen skal du vente på supportbilletten. Sørg for at inkludere den faktiske fødselsdato i din billetanmodning, ellers bliver de nødt til at bede dig om det (kan ikke opdatere den til noget, vi ikke kender!)

Hvor gammel skal man være for at have en Blizzard-konto?

13

Hvordan slår jeg forældrekontrol fra på kampnettet?

Du kan deaktivere begrænsninger i dashboardet for forældrekontrol. Hvis du helt vil fjerne forældrekontrol fra din konto, skal du kontakte os.

Hvorfor kan jeg ikke foretage køb på Blizzard?

Denne specifikke fejl indikerer normalt, at Blizzard-kontoen er blevet forbudt/blokeret fra at bruge onlinebutikken. Den mest almindelige årsag til, at der gøres, er på grund af betalingstvister/kreditkorttilbageførsler.

Hvordan ændrer jeg mit barns Gmail-konto til normal?

Rediger dit barns Google-kontooplysninger

  1. Åbn Family Link-appen.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Administrer indstillinger på kortet "Indstillinger". Kontooplysninger.
  4. Tryk på Rediger øverst til højre.
  5. Foretag ændringer på dit barns konto.
  6. Tryk på Gem øverst til højre.

Kan du ændre din alder på Google-konto?

Du kan redigere personlige oplysninger som din fødselsdag og køn. Du kan også ændre e-mailadresser og telefonnumre på din konto. Log ind på din Google-konto. Under "Personlige oplysninger" skal du klikke på de oplysninger, du vil ændre.

Hvad er minimumsalderen for en Google-konto?

Er der en aldersgrænse for Google Hangouts?

Du skal have en Google-konto og være 13+ for at logge ind på Hangouts. Der er ingen privatlivsindstillinger relateret specifikt til Hangouts, men Google har oplysninger til forældre og omsorgspersoner om, hvordan de kan beskytte deres barn, hvis de har en Google-konto.

Kan en 13-årig få et betalingskort?

Et barn kan typisk få et betalingskort ved 13-årsalderen, når en forælder eller værge åbner en fælles teenagecheckkonto på deres vegne. Teenagecheckkonti er typisk tilgængelige, indtil barnet fylder 18 år.

Kan jeg åbne en bankkonto for min 14-årige?

I de fleste banker kan du åbne en teenage-checkkonto, når dit barn er 13. Den ene forælder er normalt forpligtet til at være medejer, indtil dit barn fylder 18. Som medejer har du mulighed for at overvåge og få adgang til denne konto hvis du ønsker.

Kan en 14-årig få en PayPal?

Ifølge PayPals regler skal en person være mindst 18 år for at åbne en konto, da det er ulovligt at indgå en kontrakt, medmindre du er en emanciperet mindreårig. PayPal tilbyder studiekonti til børn og teenagere, men for at få en, skal en voksen underskrive for det og fungere som den primære kontoindehaver.

Hvilken bank har den bedste børnekonto?

Bedste checkkonti for børn under 18 år

  1. Kobberbankvirksomhed. En bankløsning bygget til teenagere.
  2. Alliant Credit Union gratis teenagetjekkonto.
  3. Capital One MONEY Teen checkkonto.
  4. Wells Fargo Clear Access Banking.
  5. Chase High School Kontrol.
  6. Chase First Banking.