Hvad laver Olivia Blois Sharpe nu?

9 Olivia Blois Sharpe Olivia er nu baseret i New York City og arbejder for sig selv, efter at hun tidligere har arbejdet som ledende makeupartist for både The Gatsby Salon og Anthony Roberts. Hun startede også sin egen tøjlinje Two Virgos. Olivia er stadig populær med 285.000 følgere på Instagram.

Hvor meget er Olivia Blois Sharpe værd?

Hvor meget er Olivia Blois Sharpe værd? Olivia Blois Sharpe nettoværdi: Olivia Blois Sharpe er en amerikansk makeupartist, der har en nettoværdi på 500 tusind dollars. Baseret i New Jersey er Olivia Blois Sharpe en rollebesætning i det populære Style Network-show, "Jerseylicious".

Er Gigi og Frankie stadig sammen?

Gianelle "Gigi" Liscio er en ung frisør, der gerne vil giftes med en perfekt mand og yndige børn. Gigi er for nylig blevet sammen med sin kæreste Frankie, efter at det ikke lykkedes, efter at de prøvede at være venner. De gik fra hinanden senere på året.

Hvad laver Jerseylicious cast nu?

Medvirkende fra 'Jerseylicious' Gayle Giacomo driver stadig Gatsby Salon med sin datter Christy Pereira og lancerede for nylig Gatsby TV på YouTube. Frisør Tracy DiMarco-Epstein bød velkommen til en datter, Skylar, med sin mand og venter endnu et barn, og driver en online tøjbutik Princess Armour.

Hvad er Tracy DiMarcos nettoværdi?

Tracy DiMarco nettoværdi: Tracy DiMarco er en amerikansk frisør og reality-tv-personlighed, som har en nettoværdi på 400 tusind dollars.

Hvor gammel er Olivia fra jerseylicious?

32 år (13. september 1988)

Olivia Blois Sharpe/Alder

Skiltes Tracy DiMarco og Corey?

Til sidst fik DiMarco hende lykkeligt til deres dages ende, da hun giftede sig med Corey Epstein i sit drømmebryllup. Men i dag, i et Instagram-opslag, bekræftede Tracy, hvad mange havde troet i et stykke tid: hun og Corey var adskilt.

Hvad skete der med Tracy og Corey?

Hvem døde af jerseylicious?

Mike Aktari

Mike Aktari, en tv-personlighed, der er bedst kendt for at optræde i reality-programmet "Jerseylicious", er angiveligt død i en alder af 28, ifølge flere nyhedskilder. Aktari døde 13. marts 2017. Selvom dødsårsagen afventer en toksikologisk rapport, mener politiet ikke, at der har været tale om noget uredeligt spil.

Er Olivia jerseylicious gift?

2017. Den tidligere reality-tv-stjerne giftede sig med Cory Epstein i 2013 og er siden blevet mor til tre børn, døtrene Skylar og Jayden og sønnen Julian. Hun er partner i en butik kaldet Princess Armor og fuldtidsmor.

Hvem er Gigi Liscio gift med?

Er Tracy og Corey stadig sammen?

Opsummering: – Tracy og Corey er officielt skilt – Tracy bliver ved med at prøve at nævne Jerseylicious på poden for at få flere lyttere (ingen er ligeglad lolol) – Tracy konsistens siger, at hun har psykiske problemer såsom PTSD og OCD, men alligevel har hun skudt terapi ned for at redde hendes ægteskab...