Kan jeg bruge Pottery Barn-kort på West Elm?

Dette kort kan bruges til at foretage køb i butikker i USA og Puerto Rico, via telefon eller online med Pottery Barn®, pottery barn kids®, Pottery Barn Teen®, west elm®, Mark and Graham® og Williams Sonoma™.

Skal du give drikkepenge til Pottery Barn-levering?

Levering af møbler og tæpper Butikker som Crate & Barrel og Pottery Barn har faste leveringsgebyrer og arbejder typisk med dedikerede partnere for lokale leveringer eller, for langdistanceleveringer, professionelle fragtfirmaer. Jeg plejer at give 10 til 20 USD i drikkepenge pr. person til møbelleveringer.

Hvilke butikker kan jeg bruge mit Pottery Barn-kreditkort?

Pottery Barn-kreditkortet kan bruges til at foretage køb i enhver Pottery Barn-butik via vores katalog eller hjemmeside. Pottery Barn-mærkerne omfatter Pottery Barn, Pottery Barn Bed and Bath, Pottery Barn Kids, Pottery Barn Teen og Pottery Barn Outlet Stores. Klik for at se det fulde svar.

Hvilken bank bruger Pottery Barn?

Comenity Bank

Kan du bruge Pottery Barn-kreditkort hvor som helst?

Med høje renter og klæbrige udskudte rentevilkår kan du sandsynligvis finde bedre besparelser med et åbent-sløjfe-kreditkort, der tjener belønninger på hvert køb, stort som småt, i Pottery Barn - og hvor som helst andre steder, du nyder at shoppe.

Hvordan virker Pottery Barn-kreditkortet?

Pottery Barn-kreditkortet er et butikskort, der kan bruges til at optjene belønninger i Pottery Barn, Pottery Barn Kids eller PBTeen Store. Du får 10 % tilbage på køb i form af et belønningscertifikat på $25 for hver $250, du bruger.

Laver Pottery Barn betalingsplaner?

Særlige finansieringstilbud The Pottery Barn Credit Card kan tilbyde en særlig finansieringsmulighed ved kassen på udvalgte køb: Ingen renter, hvis det betales fuldt ud inden for 12 måneder. * Minimumskøb på $750 og minimum månedlige betalinger er påkrævet.

Foretager Pottery Barn prisjusteringer?

Pottery Barn tilbyder en prisjusteringspolitik for online-købte kunder. Hvis du ønsker at returnere din købte vare til hjemmet købt i butikken, kan du gå inden for 30 dage for at returnere eller bytte den.

Kan du hente Pottery Barn-møbler i butikken?

Bemærk, at køb-online-hent-i-butik-tjenesten ikke er tilgængelig for alt, hvad Pottery Barn sælger, inklusive bestillingsmøbler og mange store varer. Men mange varer, som du betaler standardforsendelse, kan afhentes, forudsat at de er tilgængelige i en butik nær dig.

Hvad er garantien på Pottery Barn-møbler?

Vi vil også gerne have, at du bliver begejstret for dit køb, og derfor har vi livstidsgaranti på stel og ophæng og syv års garanti på puden. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, tager vi det også gerne tilbage (se detaljerne i vores returpolitik her).