Har Vasa fitness et årligt gebyr?

Dit årlige gebyr er $49,99 plus gældende skat pr. person og faktureres 60 dage efter tilmeldingsdatoen og derefter årligt. Betalingsreturgebyr: Hvis vi ikke modtager din månedlige betaling, vil du få tilføjet et ekstra returgebyr på 25 USD på din konto.

Har Vasa et afbestillingsgebyr?

Der er et afbestillingsgebyr på 25 USD, hvis du afbestiller inden for de første 6 måneder for Basic-, Fitness- og VASA Fit/STUDIO-medlemskaber. Betalinger vil blive behandlet for at afslutte din annullering.

Hvad står Vasa gym for?

glad kondition

Kan du opsige Vasa-medlemskabet?

Du kan opsige dit VASA Fitness gym medlemskab ved at udfylde deres online fortrydelsesformular. Bemærk: Du skal bruge din stregkode, fødselsdato og postnummer for at indsende annulleringen. Send en e-mail til [email protected] og bed dem om at annullere din konto.

Kan jeg fryse mit Vasa-medlemskab?

Den gode nyhed er, at vi tilbyder en mulighed for at fryse medlemskab i op til 90 dage, som du nemt kan få adgang til fra vores VASA-app! Alle fryser kræver et frysegebyr på $10,00 og varer op til 90 dage. Vælg annuller/pause plan.

Hvad er Vasa-takstgarantigebyret?

$49.99

Hvordan opsiger jeg min Vasa personlige træner?

Kontakt venligst din træner direkte eller det fitnesscenter, hvor du træner, for at aflyse eller omlægge din tid. Sørg for at give din træner besked mindst 24 timer i forvejen for at være sikker på, at de kan få dig sat op på en anden dato.

Hvor meget tjener Vasa personlige trænere?

Hvor meget tjener en personlig træner hos VASA Fitness? Den typiske VASA Fitness Personal Trainer løn er $17. Personlig træner-lønninger hos VASA Fitness kan variere fra $8 – $30.

Hvor mange Vasa-motionscentre er der?

VASA tilbyder sine mere end 400.000 medlemmer på 45 driftssteder et utroligt værditilbud med store full-service klubber for så lavt som $9,99 om måneden.

Har Vasa fitness solarier?

Garvning. Træd ind i vores top-of-the-line solarier for at opsuge noget D-vitamin. Uanset om du forbereder dig til en fitnesskonkurrence eller bare vil have et solkysset look, er VASA Tanning et perfekt privat, rent sted at slappe af .