Sælger Walmart Happy Nappers?

Happy Nappers Pude plyslegetøj og sovesæk i én, enhjørning – Walmart.com – Walmart.com.

Er der forskellige størrelser af Happy Nappers?

Happy Nappers fås i 2 størrelser. Pro Tip – Hvis dit barn er tæt på den maksimale højde, anbefaler vi at bestille den større størrelse for yderligere komfort.

Hvilken alder er Happy Nappers for?

Happy Nappers Sleepy Sack And Play Pillow- SHARK Er et godt valg til børn, som min 5-årige virkelig kan lide denne. Det er meget nemt blot at lyne op og putte sig sammen. børn kan bruge denne 2 måder legepude og trække op til søvnig sæk. denne glade napper er god til børn under 5 år, fordi min 5-årige næppe passer ind i dette.

Er Happy Nappers pengene værd?

Fordele ved Happy Nappers: De leverer det bedste produkt til dit barn glad. De giver produktet en garanti for returnering og fuld tilbagebetaling. Priserne er rimelige og også med en stor rabat på dem. Alle firmaets kontaktoplysninger er fuldt tilgængelige.

Hvor meget koster glade nappere?

Når luren er færdig, foldes den søvnige sæk nemt sammen og er sikret med to trykknapper, og du kan spille igen! ULTRA BLØD, KOMFY OG HYGGELIG – Lavet af superblødt materiale og en behagelig pude til at holde dit barn hyggeligt og lunt, mens det sover ….

Listepris:$45.99 Detaljer
Du redder:$6.12 (13%)

Kan glade napper vaskes?

Hvordan passer jeg mine Happy Nappers? Maskinvaskes koldt, og sørg for at lukke lynlåsen inden vask. Må ikke bleges. Tørretumbling lavt.

Hvor meget koster Happy Nappers?

Hvilken størrelse er store Happy Nappers?

76 cm x 167 cm

Superblød kvalitetsplys: Happy Nappers er så bløde for fuld komfort! Fås i to størrelser: Medium: 50 cm x 137 cm (for 3-6 år) Large: 76 cm x 167 cm (for 7 år og opefter)

Hvor varme er Happy Nappers?

Den er blød, let og giver ideel komfort ved mellem 2-7 grader, selvom du vil holde dig varm til en temperatur på -13 grader, når det er nødvendigt.

Er Happy Nappers legitime?

Dette er en fidus. Jeg bestilte en stor sovepose med glade napper til min søn den 16. marts og har ikke modtaget den. I nogle uger har jeg tænkt, at dette var en fidus, og jeg troede, at der måske var forsyningsproblemer.

Kan Happy Nappers vaskes?

Hvordan returnerer jeg glade nappere?

For at returnere en vare beder vi dig først om at kontakte os på 1-800-506-5254 mandag til fredag ​​kl. 8.00 til 20.00 EST for at få en returautorisationsnummer (RA#) og returneringsinstruktioner. Portoomkostninger, du pådrager dig for at returnere en vare, refunderes ikke. Uautoriseret eller håndleveret returnering vil ikke blive accepteret.

Kan du vaske glade napper?

Hvad er den største størrelse af Happy Nappers?

66" L x 30"

Standardstørrelse: 54" L x 20" B. Stor størrelse: 66" L x 30" B.

Er Happy Nappers varme?

Tag dem med dig: Happy Nappers er kompakte og med det praktiske håndtag med let greb kan dit barn tage det med overalt. Lynlåse hele vejen op: Helt lukkede sider betyder, at dit barn vil være lunt, hyggeligt og varmt. Superblød kvalitetsplys: Happy Nappers er så bløde for fuld komfort!

Hvad er Happy Nappers lavet af?

Q: Hvad er Happy Nappers lavet af? A: Betræk og foring er 100 % polyester, og det indre fyld er 100 % polyesterfiber.

Hvor varme er glade nappere?

Kan glade nappers maskinvaskes?