Hvorfor sidder min vaskemaskine fast ved sensing?

Det sker ofte, at der er et problem med dørkontakten eller timeren, du skal udskifte. Du kan ringe til en tekniker for at reparere og udskifte problemer med din vaskemaskine efter behov.

Hvordan nulstiller du sensoren på en Maytag-vasker?

For at udføre Master Reset skal du forsigtigt tage vaskemaskinen ud af stikkontakten og lade den være afbrudt i et minut. Når et minut er gået, skal du sætte vaskemaskinens ledning tilbage i væggen. Åbn og luk derefter døren til vaskemaskinen 6 gange inden for 12 sekunder for at sende et "nulstil"-signal til alle komponenterne.

Hvordan nulstiller du koden på en Maytag vaskemaskine?

For at fjerne koden skal du trykke på pause- eller annulleringsknappen to gange og tænd / sluk-knappen én gang. Hvis koden stadig vises, skal du tage stikket ud af vaskemaskinen eller afbryde strømmen i et minut. Genstande blev fundet i vaskemaskinen under Clean Washer-cyklussen. Fjern genstande fra tromlen, og genstart Clean Washer-cyklussen.

Har en Maytag Centennial vaskemaskine en nulstillingsknap?

Hvordan nulstiller jeg min Maytag-vasker på denne måde? Tryk på "Power/Cancel"-knappen. Tryk på den relevante knap for at vælge en ny cyklus. Tryk på "Start/Pause". Du har nu nulstillet din Maytag-vasker.

Hvorfor sidder min Whirlpool vaskemaskine fast ved registrering?

Du kan tage stikket ud og tilslutte vaskemaskinen og tænde for strømmen. Løft og luk låget cirka seks gange inden for 12 sekunder for at nulstille enheden. Du kan også nulstille din vaskemaskine ved at tjekke din produktmanual. Start en ny vaskecyklus og test apparatet.

Hvordan rydder du koderne på en Whirlpool vaskemaskine?

Når du har registreret eventuelle gemte fejl, kan du slette koden ved at trykke på og holde den 3. diagnosticeringsknap nede i 5 sekunder. Hvis der ikke er gemte fejl, vil 888 blive vist med 3 bip.

Hvordan omprogrammerer man en vaskemaskine?

Motor nulstilling:

  1. Tag stikket ud af stikkontakten i 1 minut.
  2. Sæt vaskemaskinen i igen, og løft og sænk låget 6 gange inden for en periode på 12 sekunder. Du har 30 sekunder til at begynde at løfte og sænke låget.
  3. Motoren er nu blevet nulstillet og er klar til at du kan starte en cyklus.

Hvordan nulstiller jeg min Maytag frontlæssede vaskemaskine?

Sådan nulstiller du en Maytag-vasker

  1. Tryk på "Power/Cancel"-knappen.
  2. Tryk på den relevante knap for at vælge en ny cyklus.
  3. Tryk på "Start/Pause". Du har nu nulstillet din Maytag-vasker.

Er der en nulstillingsknap på Samsung vaskemaskine?

For at nulstille din Samsung vaskemaskine skal du blot afbryde strømmen til vaskemaskinen i 5 til 10 minutter. Nogle maskiner har en knap, du trykker på for at nulstille dens motor. På en maskine uden en nulstillingsknap tjener det ofte som middel til at nulstille vaskemaskinen og sætte den i igen.