Hvordan får jeg min simmer til at lave tai chi i parken?

Lige over Promotions r us building og til venstre for søen. Trin 2: Derefter kan du ringe til en af ​​dine simmere der og Touch sim selv, og du vil få mulighed for at udføre tai chi i Sims FreePlay. Denne mulighed er aktiveret sammen med muligheden 'Reach Nirvana' inde i parken. Den er færdig på 1 time og giver 150XP.

Hvordan ringer du til et SIM-kort på Sims Freeplay?

Gå til det hus, du vil have sime til at gå til. Åbn sim-trackeren. Klik på fløjten til den simmer, du vil besøge. Han vil så dukke op i huset.

Hvor er sundhedscentret i Sims Freeplay?

Health Hub var en ny placering tilføjet til spillet i januar 2017 som en del af Holiday 2016 Update. Når du har bygget den (fra niveau 15 og frem), låser du op for en opdagelsesmission, Grooving Guru og følgende hobby: Aerobic. Huben vil være ved siden af ​​dyresalonen og konkurrencecentret.

Hvordan renser jeg køkkenet på Sims Freeplay?

Ryd op i køkkenet = klik på Broken Tiles, Trash, and Leaky roof. Ødelagte fliser og skrald kan gøres samtidigt, så det er obligatorisk for 2 sim at gøre dette så hurtigt. Utætte tag kan ikke klikkes, før du er færdig med at rense affaldet.

Hvor er hospitalet på Sims Freeplay?

Det er i centrum af SimTown.

Kan du dø i Sims FreePlay?

Døden er en funktion i Sims Freeplay, som du låser op i Life Dreams & Legacies Quest. Spilleren bliver først introduceret til denne funktion, da de bliver tvunget til at ofre en simmer og efterlader en Silver Life Orb. I 2017 kan spillere nu vende ældning for deres simmere gratis.

Hvilket job betaler sig mest i Sims Freeplay?

Atlet job

Skal simmere være gift for at få en baby i Sims Freeplay?

I modsætning til i det virkelige liv, for at få babyer i Sims Freeplay, skal du giftes først. Når du først er forlovet, skal du blive ved med at være romantisk, indtil din forholdsbar er fuld, så har du mulighed for at blive gift.