Hvad er svaret for niveau 88 på hjernetest?

Her er løsningen til hjernetest niveau 88 Hvem vinder kampen. Svar: Træk de 100 fra "100 riddere" og placer dem over de 100 i "100 barbarer". Om Brain Test Game: "Brain Test er et vanedannende gratis tricky puslespil med en række tricky brain teasers. Forskellige gåder test vil udfordre dit sind ...

Hvad er svaret på hjernetest niveau 119?

Her er løsningen til hjernetest niveau 119 Hjælp hende med at ramme målet. Svar: Zoom ind på målet med dine to fingre. Tryk derefter på hende, så hun skyder pilen og rammer målet. Om Brain Test Game: "Brain Test er et vanedannende gratis tricky puslespil med en række tricky brain teasers.

Hvordan klarer man niveau 121 på hjernetest?

Her er løsningen til hjernetest niveau 121 Hvad skal vi sætte i stedet for spørgsmålstegnet. Svar: Diagrammet formodes at ligne skifteren på en bil med manuel gearkasse. Normalt er bakgearet nederst til højre, så svaret er "R".

Hvad er svaret på hjernetest niveau 122?

Her er løsningen til Brain Test Level 122 Hvilken bil er den langsomste. Svar: Du skal klikke på det pågældende ord "bil". Om Brain Test Game: "Brain Test er et vanedannende gratis tricky puslespil med en række tricky brain teasers. Forskellige gåder test vil udfordre dit sind.

Hvad er svaret på niveau 126 på hjernen?

Svar: Du skal bare dreje din telefon til venstre.

Hvad er svaret på 137 på hjernetest?

Svar: Du skal forbinde alle til Frankrig. Dette nye puslespil kan bryde sund fornuft og bringe din nye hjerneskubende oplevelse!

Hvordan klarer man niveau 142 på hjernetest?

Svar: Vend din telefon på hovedet for at pumpe blod til hendes hoved.

Hvad er svaret på niveau 147 på hjernen?

Svar: brug fingrene og vend hans mund fra trist til smil.

Hvordan slår man en troldmands hjernetest?

Her er løsningen til hjernetest niveau 144 Sådan besejrer du troldmanden. Svar: Læg dit kort med det grønne blad til vandkortet, dit vandkort til hans ildkort og dit ildkort til hans grønne bladkort.

Hvad er i midten af ​​Amerika Brain Test 146?

Her er løsningen til Brain Test Level 146 Hvad er midt i Amerika. Svar: Det midterste bogstav i teksten "Amerika" er "r".

Hvordan besejrer man en troldmand?

Den bedste og mest oplagte måde for en ikke-magisk bruger at fjerne en troldmand er at slå til, når de er uforberedte og uvidende. Et eksempel lige fra Harry Potter er, da den første bror, efter at være blevet føreren af ​​den mest OP tryllestav nogensinde, bliver dræbt med en simpel dolk, når han tager en lur.

Hvad er midten af ​​Amerika?

Mellemamerika er en underregion på de midterste breddegrader af Amerika. Det omfatter normalt Mexico, de 7 lande i Mellemamerika og de 13 ø-lande og 18 territorier i Caribien.

Er Jamaica i Mellemamerika?

Der er syv lande, der betragtes som en del af Mellemamerika: Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Panama. De er placeret i det Caribiske Hav øst for Mellemamerika. De største fire caribiske øer er Cuba, Hispaniola, Jamaica og Puerto Rico.

Hvad er mellemamerika lavet af?

Mellemamerika, det geografiske område mellem USA og kontinentet Sydamerika, består af tre hovedregioner: Caribien, Mexico og de mellemamerikanske republikker.

Hvorfor er Amerika midt på kortet?

USA er centralt, fordi det er et lokaliseret USA-kort. Den internationale standard har Storbritannien i centrum, men de fleste lande har også deres egne lokaliserede versioner med sig selv i midten.