Hvordan tjekker jeg saldoen på mit River Island-gavekort?

Indtast venligst det 16-cifrede kortnummer, der er trykt på bagsiden af ​​dit River Island-gavekort, som kan findes under stregkoden, den PIN-kode, du har modtaget med kortet, og klik på 'check saldo'-knappen for at få vist den aktuelle saldo på din Gavekort.

Hvordan tjekker jeg saldoen på mit Pottery Barn-gavekort?

Pottery Barn Gavekort Saldo

  1. Tjek saldo.
  2. Opkald
  3. Shop i Pottery Barn.

Hvordan tjekker jeg min gavekortsaldo på Amazon?

For at se din Amazon.com-gavekortsaldo:

  1. Gå til din konto.
  2. Vælg gavekort og se saldoen på et af dine Amazon.com-gavekort.

Er der en måde at kontrollere Amazon-gavekortsaldoen uden at indløse?

Din konto inkluderer en mulighed for at kontrollere din samlede saldo fra gavekort. Amazon lader dig også tjekke saldoen på et gavekort uden at anvende det på din konto. Dette kan være nyttigt, hvis du modtog kortet som gave, men det stod ikke, hvor meget det var værd.

Kan du bruge Walmart-gavekort andre steder?

Medmindre andre begrænsninger gælder, kan Walmart-gavekort bruges i enhver Walmart-butik eller Sam's Club i USA eller Puerto Rico; eller online på walmart.com eller Samsclub.com; eller vælg Murphy USA tankstationer.

Kan du bruge et hvilket som helst gavekort på Amazon?

Du kan bruge et forudbetalt Visa-gavekort til at foretage køb på Amazon, men du skal omgå systemet for at få det til at ske. Amazon vil ikke tillade opdelte betalinger mellem gavekort indlæst på en konto og andre betalingsmetoder, så du er nødt til at justere prisen på dine køb med dit gavekortsaldo.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Walmart?

Walmart.com accepterede betalingsmetoder

  • Kreditkort; American Express, Discover, MasterCard, Visa.
  • ATM/Debet/Check-kort, inklusive Walmart MoneyCard.
  • Walmart-kreditkort og Walmart MasterCard.
  • Walmart-gavekort og e-gavekort.
  • PayPal.
  • Betal med kontanter (kreditkort, kontanter, checks, Walmart-gavekort, postanvisning og EBT).

Kan du bruge et Visa-gavekort til at købe et Walmart-gavekort?

Selvom du muligvis ikke kan bruge en butiks gavekort til at købe et andet gavekort, kan du sandsynligvis stadig bruge et Visa-gavekort til at købe et mærkevaregavekort.

Accepterer Walmart Visa-gavekort online?

Walmart.com accepterer følgende betalingsmetoder: Kreditkort, inklusive American Express, Discover, MasterCard og Visa. ATM / Debet / Check-kort, inklusive Walmart MoneyCard. Walmart-gavekort og e-gavekort (gavekort kan ikke bruges til at købe andre gavekort)

Kan du sende et Visa-gavekort online?

Du kan købe et Visa-gavekort i butikker eller online. Hvis du vælger at bestille online gennem Visa.com, kan du vælge at få kortet sendt til dig eller modtageren eller leveret elektronisk via e-mail.