Hvad betyder øjeblikkelig download på StubHub?

Når du køber øjeblikkelig download eller elektroniske billetter på StubHub, skal du printe PDF-filerne for at scanne dem på spillestedet. Øjeblikkelige download-billetter: Disse PDF-billetter er klar inden for få minutter efter bestilling. Du får dem i slutningen af ​​Klar til download og udskrivning efter dato i listen.

Hvordan downloader jeg StubHub-billetter?

Mobil eller print: Brug StubHub-appen til at scanne dem ved begivenheden. Du kan også klikke på Hent billetter på et skrivebord for at se og udskrive. Elektroniske billetter: Disse vil være klar på den dato, der vises, før du købte dem, og i din ordrebekræftelses-e-mail.

Hvordan overfører du elektroniske billetter på StubHub?

Vil du sende billetter, du har købt på StubHub, til en ven? Måden du sender dem på afhænger af, hvordan de blev leveret til dig. Tryk på de 3 prikker og derefter Send billet til e-mail, eller send billetten til dem. De scanner billetten fra deres telefon.

Hvordan sælger jeg elektroniske billetter på StubHub?

Sådan angiver du mobiloverførselsbilletter på StubHub Print

  1. Klik på Sælg billetter fra startsiden eller begivenhedssiden.
  2. Log ind (eller opret) en StubHub-konto, og følg trinene.
  3. Indtast dine kreditkortoplysninger (vi kræver, at du angiver et gyldigt kort), og vælg en måde at blive betalt på.
  4. Klik på Opret fortegnelse.

Skal jeg sælge billetter på StubHub eller TicketMaster?

Du er god til at gå. Ticketmaster tillader ikke videresalg på deres websted til alle begivenheder. Du kan dog sælge disse billetter på StubHub eller enhver anden markedsplads.

Hvordan fungerer det at videresælge billetter på StubHub?

For at videresælge billetter, du har købt på StubHub, skal du bruge StubHub-appen eller en desktop til at vise dem. Hvis de sælger, giver vi automatisk afkald på det gebyr, vi normalt opkræver sælgere. Gæstebrugere: Brug vores trin til at oprette en registreret StubHub-konto, før du noterer dine billetter. Vi kan ikke flette en gæstekonto til en registreret konto.

Hvorfor er StubHub-billetter så dyre?

Gebyrerne er i det væsentlige de penge, StubHub modtager for at levere en service til kunden (køber eller sælger, der er gebyrer på begge sider). Dette er for at betale for svindelbeskyttelse, integrationer med partneres billetsystemer, driftsomkostninger og naturligvis for at tjene penge.

Er E-billetter sikre?

"Den største risiko ved e-billetter er sikkerhed og svindel," sagde Galvin. "I mange tilfælde køber forbrugere billetter online og udskriver dem derefter derhjemme, så uden stærk autentificering (som med den unikke stregkode) kunne svindlere bare udskrive en masse billetter."

Hvordan scanner man en billet?

Udførelse af en testbegivenhed Du kan enten udskrive billetterne på papir eller blot vise billetten på en telefon, bærbar tablet eller computerskærm. Log ind på stregkodebilletscanner-appen på din Android-enhed, og vælg din testbegivenhed. Vælg "Scan", og peg derefter dit kamera mod stregkoden.

Er Viagogo en pålidelig hjemmeside?

Billetgensalgssteder som viagogo, Seatwave og andre tilbyder en markedsplads, hvor fans kan købe og sælge koncertbilletter. Billetter købt fra branchens større navne vil sandsynligvis være ægte, og nogle tilbyder forbrugerbeskyttelse og garanteret salg. Men du vil sandsynligvis også betale en stor præmie.