Hvorfor ville en Facebook-venneanmodning forsvinde?

Den person, der sendte venneanmodningen, kan have slettet anmodningen. Du har muligvis allerede afvist venneanmodningen. Den person, der sendte venneanmodningen, kan have deaktiveret sin konto efter at have sendt anmodningen.

Hvor blev mine venneanmodninger af på Facebook?

For at se, hvilke afventende venneanmodninger du har, skal du klikke på venneikonet øverst på din Facebook-side (det sted, hvor du accepterer alle disse nye anmodninger) og derefter vælge "Find venner." En side vil indlæses med alle de mennesker, der i øjeblikket venter på at blive din ven. Øverst er der en lille knap "Se sendte anmodninger".

Hvordan kan jeg se, om jeg ved et uheld har sendt en venneanmodning?

Klik på knappen Vis alle nederst på listen. Så øverst på siden skulle du se et link til Se sendte anmodninger - lige under titlen på siden. Klik på det, og du vil se en liste over alle de personer, du har sendt venneanmodninger til, som stadig ikke er blevet accepteret.

Kan du slette en venneanmodning på Facebook uden at de ved det?

Du kan også fjerne en ven via deres profil eller din venneliste. Facebook giver ikke folk besked, hvis du fjerner dem.

Hvad sker der, når du sletter en Facebook-venneanmodning?

Du kan slette disse venneanmodninger, men det er ikke altid slutningen på historien. Slettede Facebook-venneanmodninger bliver tilhængere, hvilket betyder, at de kan se alt, hvad du sender på Facebook offentligt.

Hvordan sletter jeg min venneanmodningslog på Facebook?

Du vil se en liste over din venneaktivitet, inklusive venneanmodninger, du har sendt. Find venneanmodningen, klik på ikonet til højre for historien, og vælg Annuller venneanmodning.

Hvordan kan jeg se en vens aktivitetslog på Facebook?

Hvordan ser du nogens aktivitet på Facebook 2019? Klik på din vens navn på forsidebilledet for at vende tilbage til hovedtidslinjesiden og rul ned til boksen Seneste aktivitet, som kan omfatte meddelelser om seneste likes. Klik på "Mere nyere aktivitet" for at se, om der er nogen ældre historier tilgængelige.

Hvordan kan jeg se aktivitetslog på Facebook-appen?

Hvordan finder og bruger jeg min Facebook-aktivitetslog?

  1. Klik øverst til højre på Facebook.
  2. Vælg Indstillinger og privatliv > Aktivitetslog.
  3. Klik på Filter øverst til venstre i din aktivitetslog for at gennemgå aktiviteter som: Ting, du har sendt. Indlæg, du har skjult fra din tidslinje. Billeder og videoer, du har lagt op, eller som du er blevet tagget i.
  4. Klik på Gem ændringer.

Hvordan kan jeg se min messenger-aktivitet?

Smartphone eller tablet

  1. Vælg dit profilbillede øverst til venstre på Messenger-skærmen.
  2. Vælg Aktivitetsstatus.
  3. Vælg "Vis" til Til, når du er aktiv.