Hvordan tvinger jeg upload til steam-skyen?

For at gøre det skal du finde spillet i dit Steam-bibliotek, højreklikke på det og derefter vælge "Egenskaber". Klik på fanen "Opdateringer", og sørg for, at "Aktiver Steam Cloud-synkronisering" er markeret for spillet. Hvis denne mulighed ikke er markeret, vil Steam ikke automatisk downloade dine skylagringer – eller uploade nye.

Hvordan overfører jeg steam-besparelser til en anden computer?

Hvis du migrerer dine Steam-filer til en ny computer, skal du kopiere Steam-mappen til en ekstern harddisk (eller overføre den over netværket), og derefter placere den hvor som helst på din nye harddisk. Når du har flyttet Steam-mappen, skal du starte Steam ved at dobbeltklikke på filen Steam.exe og logge ind på din konto.

Kan du bruge steam på 2 forskellige computere?

Fra den seneste Steam Streaming-opdatering, ja, det er nu muligt at logge ind på én konto på flere computere på én gang. En af Steam-kontiene skal være i offlinetilstand for at være logget ind på begge på én gang.

Overfører savegames på steam?

2 svar. Hvis et Steam-spil understøtter Steam Cloud, synkroniseres savegames automatisk med Steam-servere og er tilgængelige på andre computere, hvis du logger ind med din Steam-konto.

Hvordan stopper jeg OneDrive i at synkronisere?

Sådan stopper du en OneDrive-synkronisering:

  1. Åbn indstillingsmulighederne for din OneDrive for Business-klient. Højreklik (Windows) eller dobbelttryk (Mac) på OneDrive-ikonet nær uret.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Naviger til fanen Konto.
  4. Find den mappesynkronisering, du vil deaktivere, og klik på Stop synkronisering.

Hvorfor vises mine Google-søgninger på en anden telefon?

Typisk vises Google-søgninger på andre computere, der på et eller andet tidspunkt er blevet brugt til at få adgang til visse Google-tjenester, der fungerer synkroniseret med din Google-konto. Og her er grunden: Dine søgninger vises på en anden enhed, hvis du har synkronisering aktiveret for din Google-konto.

Kan en anden computer se min historie?

Der er to steder, der er let tilgængelige for browser/forbindelseshistorik... det ene er den computer, du bruger, og det andet er logfilerne på routeren. Hvis den anden person på netværket har adgang til disse logfiler, er svaret ja.

Kan din internetudbyder se din browserhistorik?

Internetudbydere (ISP'er) kan se alt, hvad du gør online. De kan spore ting som, hvilke websteder du besøger, hvor lang tid du bruger på dem, det indhold, du ser, den enhed, du bruger, og din geografiske placering.