Hvad er dimensionerne på et PS4-spilcover?

Produkt information

Produktdimensioner7 x 2,5 x 5,5 tommer
Vare modelnummer/td>
kunde anmeldelser4,2 ud af 5 stjerner 127 bedømmelser 4,2 ud af 5 stjerner
Bedst sælgende rang#1.406 i DVD-etuier
Er udgået af producentenIngen

Hvilket papir bruges til spilomslag?

Kig efter almindeligt halvblankt papir.

Kan du printe spilcovers ud?

Uanset årsagen, kan du være sikker på, at udskrivning af et videospilcover er lige så nemt som at udskrive et til et DVD-cover. Følg nedenstående trin for at udskrive et Nintendo Gameboy Advance-cover, der passer til et Nintendo DS-spil: Tilpas størrelsen på rygsøjlen til 190×1370 og indsæt GBA Spine-logoet i billedet og juster det helt til toppen.

Hvad er størrelsen på DVD-etuiet?

7,5 tommer

Hvorfor kaldes de juveletuier?

Oprindelse. Ifølge Philips afspejler navnet "jewel case" enten den generelt høje kvalitet af etuiets design sammenlignet med de første forsøg, eller dets udseende. Ifølge en publikation var de første forsøg på at pakke cd'er utilfredsstillende.

Hvor stort er et DVD-cover?

Et standard DVD-cover måler 184 mm (7,25") gange 273 mm (10,75"). Afhængigt af din printer og papirstørrelse er det muligt at sætte et helt DVD-omslag på et enkelt ark papir (A4, som er standardstørrelsen på papir, er mere end stort nok).

Hvor meget vejer DVD'er?

0,58 oz

Kan jeg sende en DVD med et førsteklasses stempel?

En enkelt DVD i en plastikkasse vejer typisk omkring 50-70 gram. Vil du vide, hvor mange frimærker du skal bruge for at sende din DVD gennem Royal Mail i Storbritannien? Denne side med Hvor mange frimærker har svaret!...Hvor mange frimærker til en DVD?

VægtFørste klasseAnden klasse
Op til 100g1 stempel1 stempel
Mere end 100gSe stort bogstavSe stort bogstav

Kan jeg sende en dvd som et stort brev?

For at blive klassificeret som et brev, skal en vare veje under 100 gram, ikke være større end 24 cm x 16,5 cm og mindre end 5 mm i tykkelse. Et stort brev kan veje helt op til 750 gram og kan som en guide indeholde ting som A4-dokumenter, DVD'er med etui eller magasiner.

Kan jeg lægge en DVD i postkassen?

Du skal kunne veje din vare nogenlunde præcist derhjemme, så udfylder du bare vægten og tjekker pakkestørrelsen og printer en etiket ud. Det eneste er, at du ikke har noget bevis for at poste. du kan printe online fra ebay ved hjælp af din paypal-saldo - du behøver ikke at gøre det fra royal mail.

Kan du sende en dvd med et stempel?

Så lidt som et stempel kræves for at sende en DVD uden etui. En DVD vejer mindre end 1 ounce, så der kræves kun ét førsteklasses frimærke for at sende den. Fra 2014 koster et førsteklasses frimærke 49 øre. Hvis der tilføjes noget stift materiale til forsendelsen, kan der opkræves et tillæg på 20 øre.