Er American Restoration stadig i gang?

American Restoration var - og er stadig - et enormt populært reality-tv-show. Så det kom som et chok, da besætningen blev fyret af History Channel, og den syvende sæson af American Restoration ikke længere fokuserede på Rick's Restorations, men fem forskellige butikker. Showet sluttede kort efter.

Hvad skete der med American Restoration?

American Restoration har været et af History Channels mest succesrige shows siden starten. Hele omfanget af showet ændrede sig dog for dets syvende sæson. Rick's Restorations var væk, erstattet af fem forskellige virksomheder, hver med sit eget særlige speciale. En helt ny rollebesætning blev indvarslet.

Hvor falsk er American Restoration?

Scripted reality, når det er værst. History Channel undlader aldrig at overraske mig. I årevis har de skabt falske reality-shows og konstant gjort dem endnu mere falske. Dette show blev skabt for at lyve om, hvor folk fra Pawn Stars tog ting for at blive restaureret, ligesom Counting Cars.

Hvor meget er Rick fra American Restoration værd?

Rick Dale nettoværdi: Rick Dale er en amerikansk reality-tv-stjerne og professionel antikvitetsrestauratør, som har en nettoværdi på $2,5 millioner. Rick Dale blev født i 1970 og er ejer af Las Vegas-baserede Rick Restorations.

Hvor gammel er Rick Dale på American Restoration?

Rick Dale nettoværdi 2021: Alder, Højde, Vægt, Kone, Børn, Bio-Wiki

Fejret navn:Rick Dale
Alder:50 år gammel
Fødselsdato:13. december 1970
Fødested:Las Vegas, USA.
Nationalitet:amerikansk

Hvorfor blev American Restoration aflyst?

En kilde afslørede, at der var problemer med producenterne, herunder debatter om koncepter, der til sidst eskalerede. I sidste ende var Rick Dale og hans familie dem, der led mest.

Hvorfor aflyste de American Restoration?

Hvorfor er Danny ikke på Pawn Stars længere?

'Pawn Stars'-ekspert og 'Counting Cars'-stjernen Danny Koker stumper for Trump. Koker gik på tv, fordi han mener, at Trump kan relatere til sin situation som virksomhedsejer. Begge er i stand til at skabe job og ansætte folk, og begge er nødt til at stå over for reguleringer og håndtere erhvervsskatter.

Eksisterer Rick's Restoration stadig?

Ifølge de seneste rapporter er hans butik Rick's Restorations i Las Vegas blevet lukket ned. Selvom Rick og Kelly ikke længere optræder i showet eller i deres butik, er deres hjemmeside stadig oppe at køre.