Er der en grænse for HBO GO-enheder?

Kan jeg registrere mere end én enhed på min HBO GO-konto? Ja. Du kan registrere op til 3 forskellige enheder på din HBO GO-konto.

Kan du se HBO på flere enheder?

Ja, i de fleste tilfælde kan medlemmer af din husstand logge ind på HBO på forskellige enheder og se forskellige udsendelser på samme tid. Din HBO-konto-e-mail og adgangskode bør ikke deles med nogen uden for din husstand. Af sikkerhedsmæssige årsager er antallet af samtidige streams begrænset.

Kan jeg bruge en andens HBO GO-konto?

Er det ok at bruge en andens HBO GO-login (eller et hvilket som helst andet streaming-tv-login?) Alt du skal gøre er at finde en person, der har adgang til streamingrettighederne til disse shows og logge ind med deres bruger-id.

Kan 2 personer se HBO Max på samme tid?

Kort svar: Abonnenter på HBO Max kan se HBO Max på tre enheder samtidigt. Der er ingen grænser for antallet af enheder, du kan være logget på.

Er HBO Max det samme som HBO nu?

HBO Max er den samme pris som standard HBO-streamingtjenesten, som tidligere var kendt som HBO Now. HBO Max tilbyder alt HBO's indhold plus et væld af nye ting fra en række WarnerMedia-mærker - alt sammen for $15 om måneden. De fleste HBO-abonnenter kan se HBO Max med deres eksisterende konto uden ekstra omkostninger.

Hvad er forskellen mellem HBO GO og HBO Max?

HBO Max er WarnerMedias foretrukne streamingdestination for alle dets hitfilm og -shows. Tjenesten koster $15 om måneden og er en erstatning for tidligere apps som HBO Now og HBO Go. lige nu uden at betale ekstra.

Hvad er forskellen mellem HBO GO og HBO nu?

De to forskelle mellem HBO GO og HBO NU er, hvordan du får dem og den månedlige prissætning. Du får HBO GO med et satellit- eller kabel-tv-abonnement eller med Amazon Prime, hvorimod HBO NOW er en selvstændig streamingtjeneste, så du bare kan abonnere via appen.

Hvad er forskellen mellem HBO nu og HBO Max?

HBO Max er den samme pris som standard HBO-streamingtjenesten, som tidligere var kendt som HBO Now. HBO Max tilbyder alt HBO's indhold plus et væld af nye ting fra en række WarnerMedia-mærker - alt sammen for $15 om måneden. HBO Max er med andre ord i bund og grund en automatisk opgradering til den ældre HBO-streamingtjeneste.

Har jeg brug for HBO, hvis jeg har HBO Max?

HBO Max blev lanceret i maj 2020 som en erstatning for HBO Now og HBO Go. Tjenesten koster $15 om måneden og tilbyder et væld af film og shows, der ikke findes på HBO-kanalen. I mange tilfælde kan eksisterende HBO-kabelabonnenter få HBO Max uden ekstra omkostninger.

Erstatter HBO Max HBO GO?

Er HBO Max inkluderet i Amazon Prime?

Det koster $14,99 om måneden at tilføje HBO som en Amazon Prime Channel, for eksempel, og et selvstændigt HBO Max-abonnement koster det samme beløb. Brug af HBO Max-appen giver dig også adgang til mere indhold, inklusive HBO Max-originaler og biografudgivelser, der ikke er tilgængelige, hvis du ser via HBO Prime Video Channel.

Erstatter HBO Max HBO Go?

Kan jeg få HBO Max gratis med Amazon Prime?

Nu hvor der er indgået en aftale mellem Amazon og WarnerMedia, kan du få adgang til HBO Max, når du tilmelder dig HBO som en Amazon Prime Video-kanal. Amazon Prime Video tilbyder stadig en ugelang gratis prøveperiode til HBO.

Hvad er forskellen mellem HBO Max og HBO nu?

HBO Max er den samme pris som standard HBO-streamingtjenesten, som tidligere var kendt som HBO Now. De fleste HBO-abonnenter kan se HBO Max med deres eksisterende konto uden ekstra omkostninger. HBO Max er med andre ord i bund og grund en automatisk opgradering til den ældre HBO-streamingtjeneste.

Kan du se live HBO på HBO Max?

Hvis du abonnerer på HBO på Prime Video Channels, kan du streame hele HBO Max ved hjælp af HBO Max-appen. Du kan se live HBO-kanaler og on-demand HBO-shows og film ved hjælp af Prime Video-appen. Yderligere indhold, såsom Max Originals og andre klassiske tv-favoritter, er kun tilgængeligt via HBO Max-appen.

Hvordan føjer jeg HBO Max til Amazon Prime?

  1. Download HBO Max-appen på en understøttet enhed.
  2. Åbn HBO Max, og vælg Log ind (se komplette login-trin).
  3. Vælg Log ind via en tv- eller mobiludbyder.
  4. 👉Vælg Prime Video Channels.
  5. 👉Log ind med din Amazon-konto (kontoen med dit Amazon prime-medlemskab og kanalabonnement).