Dør trivette på Walker, Texas Ranger?

Hun kom tilbage til hans liv i en slags kat-og-mus-jagt, da Trivette kæmpede med sin politimands pligt og hans personlige følelser for hende. Til sidst døde hun i hans arme ved episodens afslutning.

Dør Alex Cahill Walker?

Det sørgelige var, at Alex blev skudt, og vi som publikum ved ikke med sikkerhed, om hun døde eller bare faldt ubevidst. På et tidspunkt blev Alex skudt under et bryllup, og Walker ville spørge hende om noget (gifte sig med ham), men det skete aldrig, før hun blev på hospitalet et par dage.

Hvem var Chuck Norris sidemand i Walker, Texas Ranger?

Sergent James "Jimmy" Trivette

Hovedpersoner optrådte i alle afsnit. Clarence Gilyard som Texas Ranger Sergent James "Jimmy" Trivette, Walkers partner og bedste ven.

Hvorfor forlod Noble Willingham Walker?

û Noble Willingham, der forlod sin rolle som salonejer i tv-serien "Walker, Texas Ranger" for at stille op til et politisk embede i Texas, er død.

Hvad skete der med CD i Walker, Texas Ranger?

C.D. Parker dør i et afsnit i sæson ni med titlen "The Avenging Angel", da Walker modtager et telefonopkald, der siger, at C.D. var død af et hjerteanfald, mens han var på fisketur. I seriefinalen afsløres det, at C.D. faktisk døde af forgiftning og symptomerne præsenteret som et hjerteanfald.

Hvad skete der med CJ på Walker, Texas Ranger?

û Noble Willingham, der forlod sin rolle som salonejer i tv-serien "Walker, Texas Ranger" for at stille op til et politisk embede i Texas, er død. Han var 72. Han døde af naturlige årsager, ifølge Riverside Countys retsmedicinerkontor i nærliggende Indio.

Hvordan klarer Walker Texas Ranger sig i vurderinger?

Walker, en løs genindspilning af Walker, Texas Ranger med CW-armaturen Jared Padalecki i hovedrollen, trak 2,44 millioner seere til premieren, sammen med en vurdering på 0,37 blandt voksne 18-49 i de sidste vurderinger samme dag. Det samlede seertal er det højeste i sin tidsperiode siden dec.

Er CD Parker stadig i live?

Han døde af naturlige årsager, ifølge Riverside Countys retsmedicinerkontor. Han spillede barkeep C.D. Parker på "Walker, Texas Ranger" fra 1993-99.