Gør 7-Eleven Western Union?

Western Union og 7-Eleven underskriver forudbetalt aftale, der betjener forbrugere på tværs af 6.000 detaillokationer i USA. Western Union MoneyWise Prepaid Card vil være en ny servicemulighed for forbrugere, der allerede køber Western Union postanvisninger på mere end 6.000 amerikanske 7-Eleven detaillokationer.

Hvor kan jeg indløse en Western Union postanvisning lige nu?

Find din nærmeste Western Union-afdeling. Mange detailhandlere såsom apoteker er autoriserede Western Union-forretninger. Western Union har også kontorer, som den driver direkte. Western Union-webstedet har en servicefinder, der angiver, hvilke agenter kontantchecks.

Hvordan får jeg en Western Union postanvisning?

Sådan udfylder du en postanvisning fuldstændigt og præcist:

  1. Skriv betalingsmodtagerens navn. Skriv først navnet på den person eller virksomhed, du adresserer postanvisningen til, i feltet "BETAL TIL ORDEN AF".
  2. Udfyld dine oplysninger i køberfelterne.
  3. Underskriv forsiden af ​​postanvisningen.
  4. Gem postanvisningskvitteringen.

Kan du annullere en pengeordre Western Union?

Hos de fleste postanvisningsudstedere, inklusive USPS, Western Union og MoneyGram, kan du annullere betalingen. For at gøre det skal du enten udfylde en formular eller tage postanvisningen tilbage til det sted, du oprindeligt købte den. Det er bedst, hvis du har en kvittering fra dit oprindelige postanvisningskøb.

Hvor lang tid tager det Western Union at refundere en postanvisning?

30 dage

Kan du indbetale en Western Union postanvisning i en hæveautomat?

Du kan indbetale alle typer postanvisninger - inklusive USPS, MoneyGram og Western Union - ved kvalificerede pengeautomater.

Kan jeg indsætte en Western Union postanvisning på min bankkonto?

En postanvisning ligner en check, bortset fra at den er forudbetalt og ikke knyttet til en bankkonto. Du kan generelt indsætte en Western Union-postanvisning på din bankkonto eller indløse den i en check-indløserbutik eller Western Union-forretning.

Indbetaler Food Lion Western Union postanvisninger?

Food Lion sælger en Western Union postanvisninger op til $500 for et gebyr på mindre end $1. Som de fleste dagligvarebutikker indkasserer Food Lion ikke postanvisninger.

Vil postkontoret indløse en Western Union postanvisning?

En postanvisning er en metode til at sende penge, der er mere sikker end en personlig check eller kontanter. Du kan indløse en postanvisning på steder som Western Union eller Moneygram, i nogle købmands- og dagligvarebutikker og på postkontoret. Læs mere om privatøkonomi.

Indbetaler Dollar General Western Union postanvisninger?

Dollar General og Western Union meddelte i dag, at kunder nu er i stand til at gennemføre Western Union® pengeoverførsler på mere end 15.400 Dollar General lokationer i 44 stater. Dollar General ser frem til at betjene kunder med bekvemme pengeoverførselstjenester gennem sin alliance med Western Union.

Indbetaler Walgreens Western Union postanvisninger?

Nej, Walgreens sælger ikke postanvisninger. Det sælger dog pengeoverførsler via Western Union. Forskellen mellem en postanvisning og en pengeoverførsel er ubetydelig. Den eneste forskel er, hvor du får dem, og beløbsgrænserne - hvor pengeoverførsler typisk har højere grænser for at sende penge.

Kan jeg indløse en kassecheck hos Western Union?

Western Unions checkindløsningsprogram, Check Into Cash, har en bred vifte af checks, som det accepterer til indløsning, herunder: Offentlige checks. Kassechecks.

Indbetaler Walmart Western Union?

Walmart slår sig sammen med Western Union for at tilbyde pengeoverførselstjenester i butikken. For første gang vil Western Union pengeoverførselstjenester være tilgængelige på alle over 4.700 Walmart-lokationer i hele USA. Tjenesterne vil omfatte indenlandske og internationale pengeoverførsler, regningsbetalinger og postanvisninger.

Hvor meget koster postanvisninger hos Western Union?

Gebyrer varierer baseret på postanvisningsbeløb (det maksimale beløb for en enkelt postanvisning er $1000). For beløb mellem $0,01 – $100 er gebyret $1,25. For beløb mellem $100,01 – $1000 er gebyret $1,50.