Hvad er svaret til Gracias?

Svaret på gracias, som du med størst sandsynlighed vil bruge eller høre, er de nada (du er velkommen), eller du kan, hvis det er relevant, sige et tí (tak). For større vægt kan du bruge no hay de qué (nævn det ikke).

Hvad er De nada?

"De nada" betyder (bogstaveligt talt), at der ikke er noget at være taknemmelig for. "No hay nada que agradecer". Det ligner semantisk "slet ikke", men det kan også korrekt oversættes til "Du er velkommen".

Hvordan skriver man OK på spansk?

Ja "Estoy bien." er korrekt - men det engelske ord "okay" er nu et spansk ord "okey" og er meget almindeligt. Så du kan også bruge: "Okey."

Hvad betyder intet problem?

"No problemo" er et slangudtryk, der bruges og populariseres på nordamerikansk engelsk for at indikere, at en given situation ikke udgør et problem. Det har nogenlunde samme betydning som udtrykket "ingen problem". Udtrykket bruges nogle gange som et eksempel på "pseudo-spansk" eller hånespansk.

Hvordan siger man godnat på spansk?

For at sige godnat på spansk som en hilsen eller farvel, sig "Buenas Noches", som betyder "god aften". I mere formelle situationer skal du dog bruge "Feliz Noche" eller "Happy Night" som dit farvel.

Hvad betyder OK intet problem?

B- Det er okay (hvilket betyder, at det er i orden, du skal ikke bekymre dig om det) du kan bruge "ingen problem" som svar for "Tak"

Betyder Bueno OK?

Bueno, buena, bien; betyder, godt, fint, ok, perfekt, smuk, smuk.

Hvad er forskellen mellem de Nada og por nada?

De nada bruges normalt som et høfligt svar efter Gracias. På den anden side bruges Por nada, når du arbejdede på noget, og du ikke havde et resultat, så du arbejdede for ingenting. Efter min mening ville Por nada da være uhøfligt svar efter Gracias!

Hvad betyder perdón på spansk?

Det betyder undskyld mig, eller undskyld, hvis du støder på nogen. Kan være perdona eller perdona. Med andre ord er "perdón" og "benådning" det samme ord.

Hvad hedder du på spansk?

Hvordan siger man "Hvad er dit navn?" på spansk. Hvad hedder du? = ¿Cómo te lamaer?

Hvorfor er problema maskulint på spansk?

Der er nogle ord, der ikke følger den normale regel, såsom mano og día, og problema er tilfældigvis et af en klasse af ord, der stammer fra græsk, og som beholdt deres græske køn. De spanske bogstaver "a" og "o" som det sidste bogstav i et ord betegner et feminint eller maskulint ord; "a" er feminint og "o" er maskulint.

Hvad betyder Buenos?

Bueno er det spanske ord for godt.

Hvad sker der på spansk spansk?

Hvad så? = ¿Qué pasa? ¿Qué pasa? er nok den mest almindelige måde at sige What's up?, selvom der er mange andre måder, du kan sige det på.

Hvordan siger man have en god dag på spansk?

Når vi på spansk vil ønske nogen en god dag, siger vi: "que tengas buen día" for pronomenet TÚ "que tenga buen día" for pronomenet USTED; eller "que tengan buen día" for pronomenet USTEDES. En anden måde at sige det på er "que tengas bonito día".

Hvilket sprog er Denada?

På spansk betyder udtrykket "de nada" "[noget] af ringe betydning eller værdi".

Hvad laver du på spansk?

Taler du engelsk? Disculpe, señor.

Hvordan staves Denada?