Hvad skete der med hr. Krabs kone?

Krabs, var en anden kaskelothval, der giftede sig med hr. Krabs længe før "Hjælp søges". Pearl er det biologiske afkom af denne hval og Mr. Krabs, og som det står i Svampebobs Firkant-triviabog, tager hun simpelthen efter sin mor i stedet for sin far. Krabs blev taget til SeaWorld, hvilket antyder, at hun stadig er i live.

Hvilken episode dør hr. Krabs?

Hjælp søges

Er Pearl adopteret?

Krabs var engang gift med en hval, der fødte Pearl. En trivia-bog skrevet af den tidligere SpongeBob-forfatter David Fain i 2000, siger, at Pearl "tager efter sin mor", hvilket antyder, at hun er det biologiske afkom af Mr. Krabs og en hval. I sketchen spørger Squidward Pearl, om hun er adopteret.

Hvor gammel er SpongeBob menneskeår?

Lad os ikke glemme, SpongeBob blev angiveligt født den 14. juli 1985. I dag betyder det, at han er i 30'erne. Derudover var han angiveligt 13, da han begyndte at arbejde på Krusty Krab.

Hader Squidward virkelig SpongeBob?

Mens Squidward normalt er irriteret over SpongeBob, har han vist venlighed mod ham på nogle punkter i serien. Han er generelt pænere mod SpongeBob end han er mod Patrick. Squidward blev dog ved med at bekymre sig om SpongeBob og blev ved med at gå tilbage til The Krusty Krab for at tjekke ham.

Er SvampeBob 13 år gammel?

SvampeBob er en havsvamp, der bor i en ananas i bikinibunden sammen med sin kælesnegl Gary. Han arbejder som yngelkok på fastfoodrestauranten Krusty Krab sammen med sin nabo, Squidward Tentacles...

SvampeBob Firkant
Alder34 (i øjeblikket) 13 (i Hjælp søges

Er Gary Patricks fætter?

Patrick er søn af Herb og Margie Star og bror til Sam Star, mens Gary er søn af Sluggo og en uafsløret mor. Det betyder, at Patrick og Gary er førstefætre, og det betyder også, at biologi fungerer på meget mystiske måder i SvampeBob Firkants verden.

Hvor mange gange blev SpongeBob fyret?

Selvom SpongeBob er den bedste medarbejder på Krusty Krab (Squidward er doven og bruger det meste af sin tid på at læse magasiner), er han blevet fyret i alt tre gange, alle af forskellige årsager, som nogle gange slet ikke var hans skyld.

Er Patrick Star indavlet?

SpongeBob Squarepants-episoden "Rule of dumb" afslører, at Patrick Star kommer fra en blodslinje, da denne unavngivne Starfish refererer forbigående til "indavlede generationer" i Patricks stamtræ.

Hvilken psykisk lidelse har Patrick Star?

SvampeBob har Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD); Patrick har spiseforstyrrelser; Squidward har obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD); Sandy er narcissistisk; Mr. Krabs er "impulsiv med tvangsfikseringer"; Plankton har depression; og Gary har forskellige angstlidelser.

Er Peter Patrick Stars bror?

En af Patrick Starrrs største fans er hans yngre bror Peter. Peter roser konstant sin storebror og viser sin støtte, enhver chance han får.

Hvem er Patricks søster?

Samantha "Sam" Star er Herb og Margies datter og storesøster til Patrick Star og Squidina Star.

Hvem er SvampeBobs bror?

Harold

Er Squidward en blæksprutte?

På trods af sit navn, er Squidward Q. Tentacles – den sure nabo til SpongeBob SquarePants i Nickelodeons langvarige tegneserie – ikke en blæksprutte. Han er en blæksprutte. (Angiveligt kaldte skaberen Stephen Hillenburg ham Squidward, fordi "Octoward" lød for underligt.)