Hvordan vises PayPal-køb på kontoudtog?

Generelt, hvis du betaler for en vare ved hjælp af din bankkonto, vises den som en direkte debitering til PayPal. Hvis du sender en betaling til en ven eller et familiemedlem, og du vælger muligheden for en personlig betaling, så vises den også bare som PayPal.

Fortæller PayPal din bank, hvad du har købt?

Det siger normalt bare "paypal og det navn/firma, du købte fra i henhold til din paypal-konto. Der står bestemt ikke, hvad du har købt.

Kan min bank se mine PayPal-transaktioner?

Nej, det gør din bank ikke. Nej. Forskellige finansielle institutioner deler ikke sådanne data, i det mindste af konkurrencemæssige årsager. Indbetalinger til PayPal forbliver i PayPal-systemet, indtil du foretager en overførsel, medmindre du har oprettet noget særligt.

Hvad er PayPal-betaling på kontoudtog?

Re: Ukendt Paypal-betaling Hvis du bemærker betalinger på dit kontoudtog, der vises som en direkte debitering, kan det være transaktioner eller køb, du har foretaget på din PayPal-konto.

Kan du oprette en anonym PayPal-konto?

For at foretage en anonym onlinebetaling med PayPal skal du registrere et betalingskort eller en bankkonto. Det betyder, at det er muligt at registrere din konto på PayPal med en e-mail-adresse, der kan smides ud, og finansiere den med et virtuelt kreditkort.

Hvilke oplysninger ser PayPal-sælgere?

PayPal kræver, at sælgere kun sender varer til en købers registrerede navn og adresse på hans/hendes PayPal-konto. Du kan ikke bede sælgere om at sende til en anden. Når du betaler for varer, vil sælgeren få navn og adresse og telefonnummer, som du registrerede, da du tilmeldte dig med PayPal.

Viser PayPal dit telefonnummer?

Re: Hvordan skjuler jeg min adresse og telefonnummer, når jeg sender penge til en, jeg kender? Hvis du sender en personlig betaling fra personlig konto, kan de ikke se adresse eller telefon. Bare dit navn og din e-mail.

Hvilke oplysninger skal du give til PayPal?

Alt du behøver er en PayPal-konto med en bekræftet e-mailadresse. Din e-mailadresse er det eneste, nogen skal bruge for at sende dig penge. Så snart betalingen er blevet krediteret din PayPal-konto, giver vi dig besked via e-mail.