Kan jeg stadig modtage sms'er, hvis min telefon er afbrudt?

Hvis en telefon er slukket, kan den slet ikke "se" tekstbeskeder eller indgående telefonopkald. Men i de fleste systemer vil indgående tekstbeskeder (nylige nok) blive leveret til telefonen, når den tændes igen.

Hvordan kan du se, om nogens telefon er slukket eller død Iphone?

Ring tilbage til din kontaktperson med et maskeret nummer.

  1. Hvis opkaldet går igennem som normalt – f.eks. fem eller flere ringninger – så har din kontakt blokeret dit nummer.
  2. Hvis opkaldet stadig stopper efter et ring eller mindre og omstilles til telefonsvarer, er din kontakts telefon død.

Ringer iPhones stadig, når de er døde?

Med et dødt batteri bør den ikke ringe, men den skal gå direkte til telefonsvareren. Hvis din iPhone ikke har nogen resterende batterikapacitet, ringer den slet ikke. Hvis du henviser til den "ring", du hører, når du forsøger at ringe til den fra en anden telefon, svarer det ikke til en faktisk "ringning" på måltelefonen.

Hvordan ved jeg, at nogen har blokeret mig på iPhone?

Hvis du får en meddelelse som "Besked ikke leveret", eller du ikke får nogen meddelelse overhovedet, er det et tegn på en potentiel blokering. Dernæst kan du prøve at ringe til personen. Hvis opkaldet går direkte til telefonsvareren eller ringer én gang (eller et halvt ringetone) og derefter går til telefonsvareren, er det yderligere bevis på, at du muligvis er blevet blokeret.

Når din telefon er slukket, og nogen ringer?

For mobiltelefoner, der er slukket, mens nogen ringer, vil den gå direkte til voicemail (hvis opsætning). Nogle gange, når du ringer til slukkede telefoner, vil du høre et kort ring, før voicemail afspilles. Efterlad en telefonsvarerbesked (valgfrit). Hvis voicemail er konfigureret på telefonen, skal du lægge en besked.

Hvordan kan du se, om nogen blokerede dit nummer fra at sende sms'er til dem på iPhone?

Metode 2: Send tekst eller iMessage til iPhone-nummeret for at tjekke for blokering. Du kan også prøve at tjekke om dit nummer er blevet spærret ved at sende personen en besked. Hvis iMessage aldrig viser en "Leveret" eller "Læst" besked, og den stadig er blå, så er du muligvis blevet blokeret - men ikke altid.

Bliver iMessage grøn, når telefonen er slukket?

Grøn baggrund Det gik også typisk til en ikke-iOS-enhed, såsom en Android- eller Windows-telefon. Nogle gange kan du også sende eller modtage grønne tekstbeskeder til en iOS-enhed. Dette sker, når iMessage er slukket på en af ​​enhederne.

Hvorfor er det grønt, når jeg sender sms'er til nogen med en iPhone?

Hvis dine iPhone-beskeder er grønne, betyder det, at de bliver sendt som SMS-beskeder i stedet for som iMessages, der vises i blåt. iMessages fungerer kun mellem Apple-brugere. Du vil altid se grønt, når du skriver til Android-brugere, eller når du ikke har forbindelse til internettet.

Hvorfor sendes der ikke grønne beskeder?

Hvis du ser en grøn beskedboble i stedet for en blå, så blev den besked sendt ved hjælp af MMS/SMS i stedet for iMessage. Der er flere grunde til dette: Den person, du sendte beskeden til, har ikke en Apple-enhed. For at kontrollere, om iMessage er slået til for din enhed, skal du gå til Indstillinger > Beskeder > iMessage.

Kan du se, om nogen har blokeret dine sms'er?

Men hvis din Androids telefonopkald og sms'er til en bestemt person ikke ser ud til at nå dem, kan dit nummer være blevet blokeret. Du kan prøve at slette den pågældende kontakt og se, om den dukker op igen som en foreslået kontakt for at afgøre, om du er blevet blokeret eller ej.

Hvad ser den anden person, når du blokerer deres tekster?

Når du blokerer en kontakt, går deres tekster ingen vegne. Den person, hvis nummer du har blokeret, vil ikke modtage tegn på, at deres besked til dig er blevet blokeret; deres tekst vil simpelthen sidde der og se ud som om den var sendt og endnu ikke leveret, men faktisk vil den gå tabt til æteren.

Vises blokerede opkald i opkaldsloggen?

Kort sagt er svaret NEJ. Hvis du ringer til dem, vil de ikke se det i deres opkaldslogger, men alt fra før blokeringen vil være der i opkaldsloggen. For iPhone-brugere (med Verizon & AT-operatør): Stemmeopkald: Det vil omdirigere brugeren direkte til voicemail, som om din telefon er død.

Hvordan kan jeg se blokerede beskeder på iPhone?

Sådan fjerner du blokering af beskeder på din iPhone

  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på "Telefon".
  3. Tryk på "Opkaldsblokering og identifikation." Du bør se en liste over alle de telefonnumre, du har blokeret på din iPhone.
  4. Stryg et nummer, du vil fjerne blokeringen, til venstre, og tryk derefter på "Fjern blokering".