Vil awkward have en sæson 6?

Den 8. oktober 2014 blev Awkward fornyet for en femte og sidste sæson, som havde premiere den 31. august 2015. Anden halvdel af sæson 5 havde premiere den 15. marts 2016. Producer Chris Alberghini sagde, at der muligvis kunne komme en sæson 6, hvis MTV beslutter, og at der er flere historier at fortælle.

Blev MTV akavet aflyst?

Da Awkward sidst blev fornyet, var det angiveligt for en femte og sidste sæson, hvilket efterlod showet effektivt aflyst, hvilket er … du ved, akavet, især med nogle af udviklingen i finalen. Awkward stjernerne Ashley Rickards, Beau Mirchoff, Nikki DeLoach, Jillian Rose Reed og Brett Davern.

Hvor mange afsnit er der i sæson 5 af akavet?

24

Serieoversigt

SæsonEpisoderOprindeligt sendt
Først sendt
42123. september 2014
52431. august 2015
15. marts 2016

Hvor mange akavede sæsoner er der?

5

Akavet/จำนวนซีซัน

Er det akavet på Netflix 2020?

Ja, du kan se Awkward. på Netflix. Du kan bruge Netflix-appen på din telefon, computer, SmartTV eller hvilken som helst anden måde, du får adgang til Netflix for at se Awkward.

Hvem ender Jenna fra awkward med?

Matty

I sin beslutning forestiller Jenna sig alternative scener, hvor hun vælger den ene frem for den anden. Hun vælger til sidst Matty, men begynder snart at tænke sig om, da hun beslutter sig for at tilbringe sommeren med Matty, mens Jake skal til Europa med Tamara.

Er Awkward på Netflix 2020?

Hvem mistede Matty McKibben sin mødom til?

Det virker som en venlig følelse - indtil du tænker på, at han sagde det til Jenna, hvis mødom han tog uden en anden tanke. 6.

Hvem ender Jenna fra Awkward med?

Bliver Jenna akavet gravid?

Det er afsløret, at årsagen til Jennas nyfundne angst er, at hun måske er gravid efter at have haft ubeskyttet sex med Matty en gang i løbet af sommeren. Da det viser sig at være en falsk alarm, beslutter hendes mor at hjælpe Jenna med at få prævention, men advarer hende om ikke at fortælle Matty om graviditetsforskrækkelsen.

Hvilke apps er programmet akavet på?

Du er i stand til at streame Awkward ved at leje eller købe på Amazon Instant Video, iTunes, Google Play og Vudu.

Hvem mistede Matty mckibben sin mødom til?

Hvorfor hader Sadie Jenna?

Jenna-Sadie-forholdet, almindeligvis kendt som Jadie, er forholdet mellem Jenna Hamilton og Sadie Saxton. Det antydes ved adskillige lejligheder, at Sadie er jaloux på Jenna, fordi Matty elsker Jenna og ikke Sadie. Sadie mobber Jenna og plejer at gøre grin med hende.

Bliver Tamara gift akavet?

I anden sæsons finale gør hun ud af med Jake, fordi hun er ked af det, hvor slemt det seneste år har været for hende. Fra slutningen af ​​sæson 2 indleder Jake og Tamara et forhold sammen. I slutningen af ​​sæson 4 bliver Tamara forlovet med en mand ved navn Adam, som hun mødte på en bar og er i militær træning.

Hvor kan jeg se akavede fulde afsnit?

online? Akavet. er tilgængelig til streaming på MTV, både individuelle afsnit og hele sæsoner.

Hvorfor forlod Val Awkward?

Hun er Palos Hills High Schools vejleder, og blev senere viceskoleleder, men dropper det for at blive vejleder, men blev senere fyret af skolens rektor, efter at han havde læst skolens avis og Jenna Hamiltons artikel om Valerie (under hendes oprørske fase).

Hvor kan jeg se så akavet gratis?

I øjeblikket er du i stand til at se "So Awkward" streaming på Roku Channel gratis med annoncer.

Er Jenna mor gravid på Awkward?

Hun er hustru og kærlighedsinteresse til Kevin Hamilton og mor til Jenna Hamilton, som et resultat af en teenagegraviditet. Selvom hun i starten af ​​serien blev portrætteret som Jennas attraktive og skæve mor...Lacey Hamilton.

Alder:36/37
Beskæftigelse:Husmor tidligere sygeplejerske på Palos Hills High School

Kommer Awkward nogensinde tilbage?

OPDATERET 14. februar 2016: Det er mere end tre måneder siden, at det seneste afsnit af den nuværende sæson af Awkward blev sendt, og endelig har MTV-kanalen officielt annonceret returdatoen for anden halvdel af en femte sæson. 12 nye afsnit kommer på den lille skærm den 15. marts kl. 10/9c.