Hvor er infinity på ti84?

Der er ingen uendelig knap i TI-84. Det svarer til at indtaste uendelig og negativ uendelighed er E99 og -E99.

Hvordan sætter man E i en grafregner?

På de fleste grafregnere for at hæve e til en potens skal du først trykke på e-tasten, derefter trykke på din eksponenttast ^ og derefter indtaste din eksponent.

Hvordan indtaster man en brøk på en TI 83 Plus lommeregner?

For at se svaret vist som en brøk, skal du bruge kommandoen "konverter til brøk" fra matematikmenuen. Lommeregneren vil reducere, addere, subtrahere, gange og dividere brøker. Ofte behøver du ikke bruge parentes omkring en brøk, men hvis du er i tvivl, skal du sætte parentesen ind.

Hvordan tegner du grafer på en TI-83 Plus?

På TI-83 og TI-84 gøres dette ved at gå til funktionsskærmen ved at trykke på “Y=” knappen og indtaste funktionen i en af ​​linjerne. Når funktionen er indtastet, skal du trykke på knappen "GRAPH", og lommeregneren tegner grafen for dig.

Hvordan slår du Plots fra?

Metode 1: Gå til Y=-skærmen. Pil op på PLOT fremhævet øverst på skærmen. Tryk på ENTER for at slukke. Metode 2: Gå til STAT PLOT (over Y=).

Hvad er scatter PLots i statistik?

Et scatterplot er et grafisk værktøj, der bruges til at vise forholdet mellem to kvantitative variable. Et spredningsdiagram består af en X-akse (den vandrette akse), en Y-akse (den lodrette akse) og en række prikker. Hver prik på scatterplotten repræsenterer én observation fra et datasæt.

Hvad er en scatterplot-korrelation?

Punktplot viser, hvor meget en variabel påvirkes af en anden. Forholdet mellem to variable kaldes deres korrelation. Hvis datapunkterne laver en ret linje, der går fra origo ud til høje x- og y-værdier, så siges variablerne at have en positiv korrelation.

Hvordan ved man, om der er et forhold i et scatter-plot?

Vi ser ofte mønstre eller relationer i scatterplots. Når y-variablen har en tendens til at stige, når x-variablen øges, siger vi, at der er en positiv sammenhæng mellem variablerne. Når y-variablen har en tendens til at falde, når x-variablen øges, siger vi, at der er en negativ sammenhæng mellem variablerne.