Hvordan annullerer jeg min Gap-ordre?

Men husk venligst, at vores ordreopfyldelse og forsendelsessystemer er designet til at få ordrer på vej hurtigt og effektivt, og vi kan ikke ændre eller annullere en ordre, når den først er gået ind i forsendelsesprocessen. Du kan returnere produkter efter modtagelsen i overensstemmelse med vores returpolitik eller din fortrydelsesret.

Kan jeg returnere Gap Factory til Gap?

For varer fra Gap Factory og Banana Republic Factory kan du returnere varer købt online til det relevante Factory-mærke og butik. For eksempel, hvis du har købt en vare på GapFactory.com, kan du returnere den til en Gap Factory-detailbutik, men ikke til en Banana Republic Factory-butik eller en almindelig Gap Specialty-butik.

Udløber gap Cash?

For at tilføje yderligere kompleksitet kan Gap Cash kun bruges inden for et fem dages vindue. Det er fra 3. til 8. december. Derefter udløber det.

Skal jeg bruge penge for at bruge gamle Navy Super Cash?

Skal du bruge penge for at bruge Old Navy Super Cash? Teknisk set er svaret på det spørgsmål ja. Tanken er, at du får penge ud af et køb, hvilket betyder, at du skal bruge nogle penge for at få kontanter ud. Når det er sagt, kan du bruge det med salgs-, almindelige og udsalgsvarer

Kan du bruge gamle Navy Super Cash med andre rabatter?

Old Navy Super Cash kan ikke indløses med andre kuponer. Dog kan Old Navy-kreditkortmedlemmer indløse op til 3 belønningscertifikater med hver Super Cash-transaktion.

Kan du bruge gamle Navy-belønninger hos Gap?

Belønninger kan kun indløses hos Gap Inc. De belønninger, du optjener med Old Navy Visa®-kreditkortet, er ikke de mest fleksible; de kan kun anvendes til butikskøb (ikke cash back) hos de mærker, der er anført ovenfor.

Kan Old Navy kreditkort bruges hos Gap?

Da Old Navy ejes af Gap (GPS), kan Old Navy-kortet bruges i alle Gap-ejede butikker - Gap, Banana Republic, Athleta og Piperlime. Old Navy Visa-kortkunder modtager et point for hver brugt $1. Når du har optjent 500 point, modtager du en belønning på $5 for indløsning i enhver Gap-varebutik.

Kan du bruge Gap gavekort Old Navy?

Gavekort kan kun indløses til merchandise i butikken og online hos Gap, Gap Factory, Banana Republic, Banana Republic Factory, Old Navy og Athleta. Køb vil blive trukket fra dette gavekort, indtil værdien når nul.

Kan du bruge Gap-gavekort online?

Hvor kan jeg indløse mit GAP-gavekort? Gavekort kan ikke bruges online.

Kan jeg bruge et Gap-gavekort på Banana Republic Factory?

Dette gavekort er udstedt af Direct Consumer Services, LLC, et selskab med begrænset ansvar i Californien. Gavekort kan kun indløses til merchandise i butikken og online hos Gap, Gap Factory, Banana Republic, Banana Republic Factory, Old Navy og Athleta.

Kan jeg købe et Gap-gavekort online?

E-mail dem et e-gavekort leveret inden for få minutter, eller vælg en særlig leveringsdato. Tilpas med et personligt billede eller besked.

Kan du bruge Gap Gift Card Outlet?

Gavekortet kan indløses til merchandise på ethvert Gap-, Old Navy-, Banana Republic- eller Athleta-sted, inklusive Outlet- og Factory-butikker. Gavekortet kan også indløses online til merchandise på gap.com, oldnavy.com, bananarepublic.com eller athleta.com.

Sælger CVS Gap-gavekort?

Find ud af, hvilke typer gavekort der er tilgængelige i CVS-butikker...Tøj.

AeropostaleHollister
BananrepublikOptionskort (inkluderer Gap, Old Navy, Banana Republic og Athleta)
Express

Virker Gap-gavekort hos Baby Gap?

Options-gavekortet kan bruges på alle Gap-, Banana Republic- og Old Navy-lokationer i USA og Canada.

Hvordan bruger jeg gap cash online?

GapCash-kuponer kan indløses til rabat på kvalificerende varekøb i deltagende Gap-, GapBody-, GapKids-, babyGap- og Gap Factory/Outlet-butikker og online på www.gap.com og www.gapfactory.com i USA og Puerto Rico og www.gapcanada.ca i Canada i den kvalificerede indløsningsperiode.

Kan du returnere klarering hos Old Navy?

Kan varer i udsalg og "endeligt salg" returneres? Udsalgsvarer kan returneres, men endelige salgsvarer kan IKKE returneres