Hvad er Matthew GREY Gubler IQ?

Dr. Spencer Reid er en fiktiv karakter i CBS-krimidramaet Criminal Minds, portrætteret af Matthew Gray Gubler. Reid er et geni med en IQ på 187 og kan læse 20.000 ord i minuttet med en eidetisk hukommelse.

Hvad er Matthew Gray Gubler bange for?

Hvad er Matthew Gray Gubler bange for? Det lyder helt skørt, men jeg er bange for bøfler og for den afskyelige snemand. Jeg er meget bange for store dyr.

Er Spencer Reid en jomfru?

Selvom Reid ved, at nogle mennesker måske tror det, er han ikke jomfru. Han er ganske vist ikke erfaren, men han tilbragte det meste af sine teenageår på universitetet, og han har fumlet med sin andel af piger.

Hvad er Emily Prentiss IQ?

En IQ på mindst 160.

Hvem er Matthew Gray gift med?

Den 27. oktober 2014 blev Gubler certificeret minister og forestod brylluppet mellem hans Criminal Minds-medspillere Paget Brewster og Steve Damstra den 29. november 2014.

Hvor rig er Matthew Gray Gubler?

Matthew Gray Gubler blev født i Las Vegas, Nevada og dimitterede fra NYU's Tisch School of the Arts med en grad i instruktion for film….Matthew Gray Gubler Net Worth.

Nettoværdi:$10 millioner
Nationalitet:Amerikas Forenede Stater

Har Spencer Reid en datter?

Hun er gift med Aaron Hotchner, hendes enhedschef, som hun har en datter med ved navn Hope. Lily er også den broderlige tvillingesøster til Spencer Reid...Lilliana Reid.

Hovedperson
Fødselsdato9. oktober 1982

Er Spencer forelsket i Cat?

Spencer Reids forhold til Cat Adams falder ind under kategorien "Det er kompliceret". Deres forhold var mildt sagt kompliceret - selvom de på mange måder var et match, fra et intellektuelt synspunkt, er det svært at argumentere for, at Cat Adams var en god indflydelse på Spencers liv.

Hvem har den højeste IQ på Criminal Minds?

Han afslører også sin IQ og tilføjer, at han kan læse 20.000 ord i minuttet. Det kræver en klogere person at læse kriminelles tanker, og med sine 187 er Reids IQ langt højere end Albert Einsteins, hvis tal lå på 160. Reids IQ er også lig med en anden populær tv-karakters.

Hvem er den klogeste karakter i kriminelle sind?

Spencer Reid

Reid. Spillet af Matthew Gray Gubler er Spencer Reid en fan-favorit karakter. Beboergeniet, han har flere grader og er uden tvivl den klogeste af BAU. Han opfylder nørdearketypen, men jeg tror, ​​at på trods af dette, tilfører han meget til BAU.

Dater Matthew Gray Gubler nogen?

Matthew Gray Gubler dater ikke nogen fra og med 2021. Fans vil blive lettet over at høre, at den smukke mand stadig er single. Han dater ikke nogen lige nu og leder efter en langsigtet partner i sin bedre halvdel. Selvom Matthew Gubler er åben om sit datingliv.