Hvordan siger du, at jeg savner dig i Kikuyu? – AnswersToAll

En samling nyttige sætninger i Kikuyu (Gĩkũyũ), et bantusprog, der hovedsageligt tales i den centrale provins i Kenya….Nyttige sætninger i Kikuyu.

UdtrykGĩkũyũ (Kikuyu)
jeg savner dig
Jeg elsker dignĩngwendete
God bedringhona na ihenya
Gå væk!thiĩ!

Hvordan siger du, at jeg savner dig i Luo?

En samling nyttige sætninger i Dholuo (Luo), et nilo-saharansk sprog, der tales i Kenya, Sudan og Tanzania. Nøgle til forkortelser: frm = formel, inf = uformel, sg = ental (sagt til én person), pl = flertal (sagt til mere end én person)….Nyttige sætninger i Dholuo.

UdtrykDholuo
Kommer du ofte her?
jeg savner dig
Jeg elsker digAheri
God bedring

Hvad er balkon på swahili?

"balkon" på swahili volume_up. balkon. SW. roshani.

Hvad betyder altan?

1: en platform, der rager ud fra en bygnings væg og er omsluttet af en brystning eller et gelænder. 2: et indvendigt projekterende galleri i en offentlig bygning (såsom et teater)

Hvad er en Nunu?

Nunu på amerikansk engelsk (ˈnuːnuː) egyptisk religion. en gud, der personificerer havet, det urkaos, hvorfra verden blev dannet. Også: nonne.

Hvordan siger man kærlighed i Luo?

Sødeste kaldenavne til din Luo-kæreste

  1. Obera. Dette er et navn givet til en person, du anser for smuk og attraktiv på Luo-sproget.
  2. Jahera. Det oversættes til 'min kærlighed' eller 'min elsker', et navn, som enhver mand i et forhold kan lide at høre fra sin anden halvdel.
  3. Ratego.
  4. Osiepa og osiepchunya.
  5. Chuora.

Hvad er Bazenga?

Den bedste eller ekspert i noget.

Hvad betyder Kimonyoski?

Kimonyoski- (substantiv) [ Kee-mo-nyos-kee ] Hvad folk siger om Kimonyoski. Betydning: Sjov, fest - men dette ord kan/bør ikke bruges alene, da det er et sætningsord "Mbogi ya Kimonyoski"

Hvad betyder Pedi i Sheng?

Narkotikahandler

Hvad betyder Nairobi på swahili?

Freebase. Nairobi. Nairobi er hovedstaden og største by i Kenya. Byen og dens omkringliggende område udgør også Nairobi City County. Navnet "Nairobi" kommer fra Maasai-sætningen Enkare Nyrobi, som oversættes til "koldt vand".

Hvad hedder en person fra Kenya?

Folk fra Kenya kaldes kenyanere.

Er Kenya et 2. verdensland?

Lande i den tredje verden er kendetegnet ved en stor landbrugssektor og en stor del af befolkningen, der bor i landdistrikter. Nogle lande i Afrika er godt rustet til at foretage denne overgang. Disse omfatter Etiopien, Rwanda, Uganda og Kenya, Ghana, Côte d'Ivoire Gabon, Mozambique, Angola og Sydafrika.

Hvad hed Kenya før?

Kolonien og protektoratet i Kenya, almindeligvis kendt som British Kenya, var en del af det britiske imperium i Afrika. Det blev etableret, da det tidligere østafrikanske protektorat blev omdannet til en britisk kronekoloni i 1920.

Hvorfor ville briterne have Kenya?

Briterne koloniserede Kenya af økonomiske hensyn og for øget magt. Briterne så Kenya som en potentiel kilde til rigdom. Den havde råmaterialer som elfenben. Det havde også områder, der så ud til at have den rigtige slags klima og jord til europæisk bosættelse og landbrug.

Hvad tog briterne fra Kenya?

I 1895 overtog den britiske regering og gjorde krav på det indre så langt vest som Lake Naivasha; det oprettede det østafrikanske protektorat. Grænsen blev udvidet til Uganda i 1902, og i 1920 blev det udvidede protektorat, bortset fra den oprindelige kyststribe, som forblev et protektorat, en kronkoloni.

Hvorfor koloniserede briterne Afrika?

Briterne ønskede at kontrollere Sydafrika, fordi det var en af ​​handelsruterne til Indien. Men da guld og diamanter blev opdaget i 1860'erne-1880'erne, steg deres interesse for regionen. Dette bragte dem i konflikt med boerne. Spændinger mellem boerne og briterne førte til boerkrigen 1899-1902.

Hvorfor koloniserede Storbritannien Afrika?

Briterne koloniserede Afrika omkring 1870. Da de hørte om alle Afrikas værdifulde ressourcer såsom guld, elfenben, salt og mere, tøvede de ikke med at erobre landet. De ønskede disse ressourcer, fordi de havde brug for dem til fremstilling.