Hvordan kan jeg overføre 500mb data på Airtel?

Sådan overføres en 1 GB mobildata fra et Airtel SIM til et andet Airtel SIM - Quora. >> Installer "myairtel"-appen på din mobil tilføj dine airtel-numre og del data. >> Brug USSD-kode, ring til *141# og vælg datadeling.

Hvordan deler du data?

Der er forskellige måder at dele data med en ven på. Du kan sende 10 MB ved at indtaste *141*712*11*telefonnummer#. Hvis du vil sende 25 MB, kan du ringe *141*712*9*telefonnummer#. Hvis du gerne vil sende 60 MB, kan du indtaste *141*712*4*telefonnummer#.

Kan jeg overføre data?

Overførsel af dine data fra en Android-enhed til en anden er latterligt simpelt, da det meste af det er synkroniseret med din Google-konto. I de fleste tilfælde synkroniseres dine data automatisk, hvis du logger ind på din Google-konto på din nye enhed.

Hvordan overfører jeg data fra et SIM-kort til et andet?

1. Sådan overføres internetdata fra idé til idé. Trin 1) Åbn dit mobiltastatur og tast *121*121# ussd-kode og fortsæt. Når du skal indtaste koden, vises menuen Idébalanceoverførsel på ligesom billedet.

Hvordan overfører jeg data fra et nummer til et andet?

Datagaver giver dig mulighed for at flytte data rundt på dine enheder, når nogen mangler. Bare vælg den person, der har brug for data, vælg, hvem der har ekstra data til at give, og det er det. De er online igen, uden at du skal bruge en ekstra krone. Når det er gjort, sender vi en sms til den person, hvis data er blevet flyttet, og den person, der modtager dataene.

Hvordan kan jeg bruge 10 GB Airtel WiFi?

Opret forbindelse til Airtel WiFi på din telefon fra de tilgængelige netværksindstillinger-> Du vil blive videresendt til en login-side -> Indtast dit nummer og den OTP, der er sendt til den -> Bekræft OTP'en og nyd at browse!!.

Airtel Easy Share-tjenesten giver mulighed for at overføre airtels forudbetalte mobilnummers internetdatasaldo til et andet mobilnummer, som kan være dit venners og familienummer. Det betyder, at du kan overføre dine forudbetalte Airtel-data til et andet Airtel-nummer, ikke på en anden netoperatørsim.

Kan vi overføre internetdata i Airtel?

Airtel Easy Share-tjenesten giver mulighed for at overføre airtels forudbetalte mobilnummers internetdatasaldo til et andet mobilnummer, som kan være dit venners og familienummer. Under denne service kan vi overføre den eneste airtel-aktiverede 3G/4G-datapakke, ikke ubegrænset datapakke.

Kan jeg dele mine Airtel-data?

Du kan blot sende Airtel-data fra et simkort til et andet. Tjek om du har aktiveret dine Idea Sim Card Data; Nu kan du dele dataplan med dine venner - du skal bare ringe *121*121#. Nu skal du følge instruktionen fra kundeservicen for at dele din Airtel-datasaldo.

Hvordan kan jeg sende data til et andet nummer?

Hvorfor slutter Airtel Data hurtigt?

Der er mange applikationer (indbygget og installeret) installeret på din smartphone. Næsten alle applikationer i smartphonen får adgang (baggrund) til datatjeneste, på grund af denne data bliver snart færdig.

Hvordan ændrer jeg min standard-PIN for Airtel-datadeling?

For at ændre din pinkode, Tast *141# fra din Airtel-linje. Vælg mulighed nummer fem markeret som "Gave eller del data." Tryk på en, hvis mulighed er "Skift pinkode (standard pinkode - 1234)." Vælg en hvilken som helst firecifret pin efter eget valg, og du er klar til trin 2.