Har 2005 Honda Odyssey aux-indgang?

2005 Honda Odyssey kommer slet ikke med en aux-indgang i køretøjet. Den eneste måde at have AUX-indgangsport i din 2005 Honda Odyssey er, hvis du har valgt Rear Entertainment System (RES). I så fald er AUX-porten placeret i 3. rækkes siddeområde.

Har 2005 Honda Odyssey Bluetooth?

Integreret Bluetooth Car Interface Honda Odyssey 2005 2012 tilføjer håndfri opkald og trådløs lyd til den originale Honda Odyssey 2005 2012 bilstereo fra fabrikken. Systemet kommer med indbygget Bluetooth og mikrofon.

Har 2006 Honda Odyssey aux-indgang?

Hjælpeindgangen på din 2006 Honda Odyssey er placeret på dit køretøjs instrumentbræt og gemmer sig bag et lille plastikdæksel; hvis du åbner dette, afslører det et 3,5 mm lydstik. Det er en fantastisk, billig måde at tilføje værdi til din hurtigt ved at blive A-Classic Honda.

Har Honda Odyssey 2006 Bluetooth?

Integreret Bluetooth Car Interface Honda Odyssey 2006 tilføjer håndfri opkald og trådløs lyd til den originale Honda Odyssey 2006 bilstereo fra fabrikken. Systemet kommer med indbygget Bluetooth og mikrofon.

Har 2006 Honda Odyssey Touring Bluetooth?

De dårlige 2006 Honda Odyssey EX-L minivan udelader enhver håndfri Bluetooth eller iPod-integration, og dens motor er en smule underpowered….

Hvilket år fik Honda Odyssey Bluetooth?

2013

Hvad er Honda Odyssey trimniveauer?

Honda Odyssey har seks trimniveauer:

  • LX.
  • EX.
  • EX-L.
  • EX-L med Navi og Res.
  • Touring.
  • Touring Elite.

Hvad er forskellen mellem Honda Odyssey LX og EX?

LX trim modellen har kun plads til syv personer, mens EX har plads til otte passagerer. EX leveres som standard med et el-førersæde, som kan justeres otte veje og har en justerbar manuel lændestøtte.

Kan du sove i Honda Odyssey?

Som du kan se fra blybilledet, er Odyssey's gulv ikke ligefrem fladt, men plunk en luftmadras ned, og du kan sove på knust glas (forudsat at du har en Kevlar-foret luftmadras). Odyssey er rummelig nok til, at denne seks fods kan sove i fuld stræk i relativ komfort...

Hvor pålidelig er en Honda Odyssey?

2020 Odyssey opnåede en 5 ud af 5 forudsagt pålidelighedsscore for alt mekanisk. Det er med kraftudstyret og bilens elektronik, at denne moderne minivan har problemer. Siden redesignåret i 2018 har Honda Odyssey 2020 oplevet problemer med elektronik...