Hvad er den maksimale størrelse på S3 spand?

Den samlede mængde data og antallet af objekter, du kan gemme, er ubegrænset. Individuelle Amazon S3-objekter kan variere i størrelse fra et minimum på 0 byte til et maksimum på 5 terabyte. Det største objekt, der kan uploades i en enkelt PUT, er 5 gigabyte.

Hvad er eventuel konsistens i S3?

Amazon S3 tilbyder eventuel konsistens for overskrivning af PUTS og DELETES i alle regioner. Opdateringer til en enkelt nøgle er atomare. For eksempel, hvis du PUT til en eksisterende nøgle, kan en efterfølgende læsning returnere de gamle data eller de opdaterede data, men den returnerer aldrig beskadigede eller delvise data.

Hvad er S3 URL?

S3 er et universelt navneområde, det vil sige navne skal være unikke globalt som et domænenavn. Du kan få adgang til bøtten gennem den URL, den får fra amazon, i dit eksempel, den ville læse som "//s3-eu-west-1.amazonaws.com/acloudguru1234", fordi den kun er en bøtte.

Hvordan ser en S3 URL ud?

En S3-bøtte kan tilgås via dens URL. URL-formatet for en bucket er en af ​​to muligheder: //s3.amazonaws.com/[bucket_name]/ //[bucket_name].s3.amazonaws.com/

Hvordan finder jeg min S3 skovlsti?

Sådan finder du et Amazon S3 Bucket Endpoint

  1. Klik på spandnavnet fra listen over S3-spande.
  2. Gå til fanen Egenskaber.
  3. Klik på kortet Static Website Hosting. Den første bit information på kortet er slutpunktsadressen.

Hvordan får jeg adgang til min S3-bøtte fra en anden konto?

Trin 1: start S3 Browser og vælg den bøtte, du vil dele. Erstat dit-spand-navn med dit faktiske spand-navn og med det faktiske kontonummer. Hvis du gerne vil give andre tilladelser, så tjek AWS Policy Generator for at generere tilsvarende bucket policy.

Er S3 kontospecifik?

Du kan kun bruge en AWS-konto eller en af ​​de foruddefinerede Amazon S3-grupper som tilskudsmodtager til Amazon S3 ACL. Når du angiver e-mailadresse eller det kanoniske bruger-id for en AWS-konto, gælder ACL'en for alle enheder i bevillingsmodtagerens AWS-konto. Du kan ikke bruge en ACL til at begrænse adgangen til individuelle IAM-brugere eller roller.

Hvordan begrænser jeg Amazon S3 Bucket-adgang til en specifik IAM-bruger?

Du kan bruge NotPrincipal-elementet i en IAM- eller S3-bucket-politik til at begrænse ressourceadgang til et bestemt sæt brugere. Dette element giver dig mulighed for at blokere alle brugere, der ikke er defineret i dets værdimatrix, selvom de har en Tillad i deres egne IAM-brugerpolitikker.

Hvad er S3 bucket politik?

En bucket policy er en ressourcebaseret AWS Identity and Access Management (IAM) politik. Du tilføjer en bucket-politik til en bucket for at give andre AWS-konti eller IAM-brugere adgangstilladelser til bucket og objekterne i den.

Hvorfor bruges S3 spand?

Amazon S3 giver objekt (fil) lagring via en webgrænseflade. Den er bygget til at gemme, beskytte og hente data fra "buckets" til enhver tid fra hvor som helst på enhver enhed. Brugstilfælde omfatter websteder, mobilapps, arkivering, sikkerhedskopiering og gendannelse af data, IoT-enheder og virksomhedsapps for blot at nævne nogle få.

Hvad er S3 skovlens livscyklus?

En S3 Lifecycle-konfiguration er et sæt regler, der definerer handlinger, som Amazon S3 anvender på en gruppe af objekter. For eksempel kan du vælge at overføre objekter til S3 Standard-IA-lagerklassen 30 dage efter, du har oprettet dem, eller arkivere objekter til S3 Glacier-lagerklassen et år efter oprettelse af dem.

Hvad er standard S3-bucket-politikken?

Som standard er alle Amazon S3-bøtter og objekter private. Kun ressourceejeren, som er den AWS-konto, der oprettede bucket, kan få adgang til denne bucket. Ressourceejeren kan dog vælge at give adgangstilladelser til andre ressourcer og brugere.

Hvordan gør jeg min S3-spand privat?

Log ind på AWS Management Console og åbn Amazon S3-konsollen på //console.aws.amazon.com/s3/ .

  1. På listen Bucket name skal du vælge navnet på den bucket, du ønsker.
  2. Vælg Tilladelser.
  3. Vælg Rediger for at ændre indstillingerne for offentlig adgang for bøtten.

Hvordan beskytter jeg min S3-spand mod uautoriseret brug?

Den nemmeste måde at sikre din spand på er ved at bruge AWS Management Console. Vælg først en spand, og klik på Egenskaber i rullemenuen Handlinger. Vælg nu fanen Tilladelser i panelet Egenskaber. Bekræft, at der ikke er tilskud til alle eller godkendte brugere.

Hvad er Putobjectacl?

PDF. Bruger acl-underressourcen til at indstille adgangskontrollisten (ACL) tilladelser for et nyt eller eksisterende objekt i en S3-bøtte. Du skal have WRITE_ACP-tilladelse for at indstille ACL for et objekt.

Hvilken af ​​følgende standard ACL-tilladelser er standard?

På det tidspunkt, hvor du laver et bassin eller en genstand, laver Amazon S3 en standard ACL, der tildeler aktivindehaveren fuld autoritet over aktivet.