Hvordan godkender du en check udstedt til en mindreårig?

Hvis du planlægger at indsætte checken på din egen bankkonto, skal du typisk underskrive dit barns navn på bagsiden af ​​checken efterfulgt af ordet "mindreårige" - og derefter påtegne det med din underskrift lige under den mindreåriges navn. Du skal muligvis også inkludere yderligere oplysninger som f.eks. dit kontonummer.

Kan jeg indsætte mine sønners check på hans konto?

Generelt, hvis checken er påskrevet "Kun til indbetaling" med dit kontonummer nedenfor, vil din ven ikke have noget problem med at indbetale den på dine vegne hos en kasserer. Din ven bør ikke skrive dit navn på checken - det er i strid med bankens politik og muligvis loven. En indbetalingspåtegning er tilstrækkelig.

Hvad skal jeg skrive på bagsiden af ​​en mindre check?

Påtegning af checks udstedt til mindreårige til indbetaling

  1. Udskriv dit barns navn på bagsiden af ​​checken. Efter navnet skal du tilføje en bindestreg og ordet "mindre".
  2. Udskriv dit navn under dit barns navn. Efter dit navn skal du tilføje en bindestreg med dit forhold til barnet (eksempel "forælder" eller "mor").
  3. Skriv endelig dit navn og skriv dit medlemsnummer.

Kan du indlæse et Greendot-kort med en check?

Du kan også bruge Green Dot Mobile App til at indbetale dine checks! Aktivt personligt kort, grænser og andre krav gælder. Yderligere kundebekræftelse kan være påkrævet. Gebyrer og andre vilkår og betingelser gælder for kontrol af lasttjenester.

Kan jeg indbetale en check online?

Du kan finde checkindbetalingsknappen i navigationsskuffen i Android-appen (tryk på Flyt penge og derefter Indsæt en check). Tryk på den knap, og du vil blive guidet gennem processen med at indsende en indbetaling til gennemgang.

Hvordan indbetaler jeg en check online med secu?

Sådan fungerer mit indskud

  1. Log ind på netbank og klik på "Mit indskud"
  2. Godkend din check og scan begge sider.
  3. Klik på "Bekræft indbetaling"

Hvor lang tid tager Secu Mobile Deposit?

A: Indbetalinger vil blive vist på din saldo med det samme, hvis de gennemføres inden for åbningstiden. De første $500 af dit indskud vil være tilgængelige med det samme. Saldoen på indskud på over $500 vil være tilgængelig på den anden hverdag efter din indbetaling.

Hvorfor kan jeg ikke indbetale min check online?

Den mest almindelige årsag til, at dit mobile checkindskud ikke virker, er fordi du har glemt at skrive under på bagsiden af ​​din check. Før du tager et billede, skal du sørge for, at du altid godkender din check. På den måde behøver du ikke gå tilbage og starte processen forfra.